Oblačno
11°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Courtney Stodden (19) si zabalila svoje rozutekané silikóny do šalátu!
Zdielať na

Courtney Stodden (19) si zabalila svoje rozutekané silikóny do šalátu!

Zdroj: Isifa

Prosí si niekto zabalené silikóny v šaláte? Hviezdička ozdobila svoje obrovské umelé prsia naozaj zdravou pochúťkou. Rozdávala síce párky, ale viacerí muži by ochutnali aj z jej skromného oblečenia.

Hviezda reality show Courtney Stodden sa rozhodla podporiť neziskovú organizáciu PETA, ktorá sa angažuje za práva zvierat.

Objavila sa na akcii Annual Congressional Veggie Dog Giveaway, ktorej cieľom je podporiť konzumáciu vegetariánskych hot dogov.

Courtney rozdávala bezmäsité párky v rožku a snažila sa tak propagovať alternatívnu formu stravovania.

Svojím výzorom však viac ako na vegetariánstvo, upozorňovala na svoje umelé poprsie. To sa jednoducho nedalo prehliadnuť.

Obrovské silikóny v bikinách ozdobené šalátom neboli určené len pre dobrú vec. Courtney je známa tým, že urobí všetko pre zviditeľnenie sa. Tentokrát jej to opäť vyšlo.

Courtney Stodden

Isifa

Courtney Stodden je veľmi rozporuplná hviezdička. Mala len šestnásť rokov, keď si vzala päťdesiatjeden ročného herca Douga Hutchisona. Verejnosť pobúril vzťah neplnoletého dievčaťa s dvakrát rozvedeným hercom.

Médiá nedávali vzťahu veľkú budúcnosť a obviňovali Courtney z toho, že na zviditeľnenie využila slávu svojho manžela. Skúsený Doug Hutchinson sa jej snažil pomôcť v speváckej a modelingovej kariére.

Courtney Stodden

Isifa

Zdá sa, že vzťah bol naozaj založený na čistej kalkulácii. Dva roky po uzavretí manželstva požiadala Courtney o rozvod. Momentálne sa snaží zaujať najmä vyzývavým správaním.

Súvisiace články

Najčítanejšie