Jasno
13°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
To je telo! Modelka Bar Refeali (29) zvádza v bikinách!
Zdielať na

To je telo! Modelka Bar Refeali (29) zvádza v bikinách!

Zdroj: Instagram/Bar Refeali

Vie, že je sexi! Bar Refeali je hviezdou viacerých módnych kampaní, kde sa ukazuje len v zvodnej spodnej bielizni. Bezchybné telo rada predvedie na sociálnej sieti aj bez nároku na vysoký honorár.

Fanúšikovia vo veľkom navštevujú instagramové konto izraelskej krásky. Kedysi na svoje telo zbalila milovníka modeliek Leonarda DiCapria (39). A ten si vyberá len to najlepšie z najlepšieho! 

Bar Refeali na sociálnu sieť pravidelne pridáva dráždivé fotografie zo svojho súkromia. Najväčší úspech majú, prirodzene, obrázky v bikinách. Na najnovšej fotke skáče do bazéna.

Pred týždňom zožali úspech ďalšie dve fotky z jej súkromného albumu. Bar Refaeli si bola zacvičiť na pláži a vznikli z toho dve momentky. Na jednej uteká, na druhej radostne skáče do vzduchu. K fotkám pripísala: ,,Pozrite sa na slnko, pozrite ako na vás svieti!"

Bar Refeali

Instagram/Bar Refeali

Napriek tomu, že modelka rada prezentuje svoje telo, z intímneho života prezradí len máločo. Jej posledný priateľ bol biznismen Adi Ezra, s ktorým randila niekoľko mesiacov.

Dvojica sa však podľa anglického Daily Mail rozišla pred pár týždňami, priamo na narodeninovej oslave Bar Refeali!

Bar Refeali

Instagram/Bar Refeali

Za všetko vraj môže známy sukničkár Mick Jagger (70), s ktorým blondínka na párty tancovala tak vášnivo, až vyprovokovala svojho priateľa.

Podľa očitých svedkov sa s Adim Ezrom veľmi pohádali a každý z oslavy odišiel sám. Odvtedy spolu neprehovorili.

Súvisiace články

Najčítanejšie