Oblačno
12°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Supermodelky na dôchodku ukázali dokonalé telá
Zdielať na

Supermodelky na dôchodku ukázali dokonalé telá

Zdroj: Instagram, Twitter

Elle Macpherson (50) a Heidi Klum (41) vytasili svoje najväčšie zbrane. Štíhle a nekonečne dlhé nohy, ktoré by im mohla závidieť nejedna dvadsiatka.

Objavili elixír mladosti? Veď tieto krásavice vôbec nestarnú! Obe vo svete modelingu dosiahli vrchol, ale to bolo pred desiatimi či dvadsiatimi rokmi.

Svoj vzhľad si dokázali udržať až do veku, kedy sú už modelky považované za dôchodkyne. Ich telá, ale do starého železa rozhodne nepatria!

To, že by poľahky mohli konkurovať o polovicu mladším kolegyniam, dokázali na sociálnych sieťach, kde zverejnili veľmi dráždivé fotografie.

Elle Macpherson

Elle Macpherson

Twitter/Elle Macpherson

Austrálska modelka Elle Macpherson vie aj v päťdesiatke obhájiť svoj titul „Telo". Vyslúžila si ho v mladosti vďaka svojej vysokej a štíhlej figúre.

V 80. a 90. rokoch patrila k najznámejším modelkám sveta. O najprestížnejšie módne kampane sa delila len s hŕstkou kolegýň ako boli Linda Evangelista (49), Naomi Campbell (44) a Cindy Crawford (48).

Elle Macpherson momentálne prezentuje svoj wellness drink. Vyzerá tak dobre, že robí fantastickú reklamu svojmu produktu aj bez profesionálnych a upravených fotiek.

Heidi Klum

Heidi Klum

Instagram/Heidi Klum

Matka štyroch detí Heidi Klum (41) sa rozhodla poštekliť mužskú fantáziu a rozdúchať ženskú závisť sexi fotkou, ktorú zverejnila na sociálnej sieti Instagram.

„Páčia sa vám moje topánky?" pýta sa v priloženom komentári nemecká modelka svojich fanúšikov.

Okrem krásnych vyšportovaných nôh zvádza aj s negližé. Heidi Klum má už svoje roky, no o prácu nemá núdzu. Objavuje sa v reklamách a je hviezdou módnej reality show Project Runway.

Súvisiace články

Najčítanejšie