Oblačno
13°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Fanúšikovia si z neho poriadne vystrelili! Objímal strom, teraz objíma všetko
Zdielať na

Fanúšikovia si z neho poriadne vystrelili! Objímal strom, teraz objíma všetko

Spevák a herec Jared Leto (42) nemohol tušiť, že sa z fotky, na ktorej objíma strom, stane internetová senzácia. Ľudia sa predbiehajú, čo bude objímať na ich fotomontáži. Jared už „držal v náručí" Šikmú vežu v Pise aj jednorožca.

Fešák Jared Leto, ktorý pred pár týždňami dostal do varu takmer tridsaťtisícové publikum na slovenskom Topfeste, je momentálne hviezdou internetu.

Práve internet a sociálne siete dovoľujú kreatívnym ľuďom so svojským zmyslom pre humor vyblázniť sa do sýtosti.

Odkedy celebrity aj bežní ľudia vo veľkom využívajú na komunikáciu Instagram a Twitter, trendom sa stalo upravovanie fotiek.

Jared Leto a jeho pôvodná fotka na Instagrame

Instagram

Z času na čas sa fotkám celebrít dostane neželaná pozornosť. Takúto "slávu" získala, napríklad noha Angeliny Jolie (39), ktorú v neprirodzenom uhle ukázala na červenom koberci.

Na druhý deň mala jej končatina vytvorený vlastný účet na Twitteri! Nachádzali sa na ňom naozaj vtipné fotomontáže od výmyslu sveta. Jediný človek, ktorý sa nesmial bola práve Angelina. V jednom rozhovore prezradila: "Takýmto zbytočným veciam nevenujem čas."

 

Twitter

Jared Leto však ukázal, že si vie vystreliť aj sám zo seba. Keď sa na sociálnych sieťach začali množiť jeho fotomontáže ako huby po daždi, niektoré si vybral a sám ich uverejnil na Instagrame.

Jeho pôvodná fotka, na ktorej objíma strom s blaženým úsmevom, dráždi kreativitu fanúšikov o to viac.

Jared už objímal nešťastného brazílskeho fanúšika, dúhu, lamu či smutného Leonarda DiCapria (39), ktorý stále nedostal Oskara. Pozrite si vtipné fotomontáže v priloženej galérii.

Jared Leto a jeho koncert na Slovensku. Pozrite sa, koľko fanúšikov prišlo:

Súvisiace články

Najčítanejšie