Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Fuj, toto mali v ústach! Celebrity pred úpravou chrupu
Zdielať na

Fuj, toto mali v ústach! Celebrity pred úpravou chrupu

Šoubiznis má jedno nepísané pravidlo. Ak chcete byť hviezda, musíte mať hviezdny úsmev. Oslnivo biele zuby sú základ. Keď k vám bola genetika skúpa, musíte si perfektný chrup jednoducho kúpiť.

Keby sa mal Tom Cruise spoliehať na zuby, ktoré mu narástli, veľkú dieru do sveta by neurobil. Rovnako i jeho herecký kolega Nicolas Cage. Davidovi Beckhamovi zas výrazne pomohlo bielenie, veď posúďte sami.

Tom Cruise

Tom Cruise

Isifa

Každý si vie vybaviť dokonale hollywoodsky a dokonale široký úsmev Toma Cruisa (52). Jeho zuby sú rovné a biele ako slonovina. Hercov chrup však rozhodne nie je dielom prírody!

Aby nás Tom oslňoval žiarivým úsmevom, musel stráviť nejednu hodinu v kresle šikovného zubára. Výsledok však rozhodne stojí za to. Za peniaze si človek zdravie nekúpi, ale dokonalý chrup áno!

Nicolas Cage

Nicolas Cage

Isifa

Príroda nadelila Nicolasovi Cageovi (50) nádherné belasé oči, ale akosi pozabudla na jeho chrup. V mladosti Nicolas na svoj úsmev dievčatá nenalákal, tak to zrejme skúšal so zvodnými pohľadmi (a stisnutými perami).

Herec mal predné zuby trochu ako zajac, boli priveľké a mal medzi nimi medzierku. Síce nemal „rebelantsky“ zlomený a zhnednutý zub ako mladý Tom Cruise, ale jeho zuby neboli tiež žiadna výhra.

Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo

Isifa

Portugalčan Cristiano Ronaldo (29) patrí k najlepším, ale aj najatraktívnejším futbalistom na svete. Milióny zarába ako športovec, ale aj ako model.

Je tvárou mnohých módnych značiek, na bilboardoch predvádza svalnaté telo i žiarivý úsmev. Jeho zuby sú, tak ako u väčšiny celebrít, majstrovským dielom zubára.

Matthew Lewis

Matthew Lewis

Isifa

Viac ako jeho krstné meno je známe to filmové. Neville Longbottom. To je meno fiktívnej postavy, ktorú poznajú všetci, čo čítali knihy o Harrym Potterovi. Neville Longbottom je tiež čarodejník a spolužiak Harryho Pottera.

Zatiaľ je to najznámejšia filmová úloha anglického herca Matthewa Lewisa (25). Ten naozaj vyrástol do krásy. Svet ho poznal ako malého bucľatého chlapca s príliš veľkými zubami. Matthew však vyrástol, schudol a dal si spraviť nové zuby. Výsledok? Zástupy očarených fanúšičiek.

David Beckham

David Beckham

Isifa

David (39) bol vždy pekný chlapec, ale aby spôsobil revolúciu v metrosexualite, chcelo to dokonalý image. Účesy, ktoré napodobňovali muži po celom svete, štýlové oblečenie a zuby biele ako sneh.

Dnes už je David legenda. Futbalová i marketingová. S výzorom by predal všetko, preto vďaka reklamám obohatil rodinný majetok oveľa viac, ako presnými zásahmi do brány.

Ak si chcete dať aj vy vybieliť zuby, je dobré prečítať si pár odborných rád: Populárne bielenie zubov: Viete, na čo si dať pozor?

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie