Jasno
18°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
David Hasselhoff (60) je v Bratislave, doviezol sa na Kittovi
Zdielať na

David Hasselhoff (60) je v Bratislave, doviezol sa na Kittovi

BRATISLAVA / Hollywoodska hviezda David Hasselhoff vo štvrtok doletel do Bratislavy. Hviezda zo seriálu Knighr Rider či Baywatch prifrčala na legendárnom aute Kittovi.

David Hasselhoff stvárnil šoféra hovoriaceho auta v seriáli z osemdesiatych rokov. "Keď som po prvýkrát dostal do rúk scenár, zatelefonoval som svojmu otcovi a povedal som mu, že toto je nový James Bond. Opýtal sa ma či som pil," spomína herec.

Populárny seriál

Nový James Bond sa z neho síce nestal, no seriál sa tešil veľkej popularite, ktorú David pociťuje na vlastnej koži dodnes. "Mám to rád, keď ma spoznávajú ľudia na ulici a prekvapene na mňa hľadia a oslovujú ma Michael Knight," pokračuje Hasselhoff.

V Bratislave na neho čakalo jeho milované auto. Síce s ním nekomunikoval cez hodinky ako kedysi, no stále mu to v ňom rovnako pristalo. "Mať auto ako bol KITT, bolo úžasné, všetko bolo tak moderné, všetko fungovalo na GPS, tie technológie boli fantastické. A teraz je väčšina z toho skutočnosťou," spomína.

Krásne dievčatá

Davida Hasselhofa v našich končinách preslávil ešte jeden seriál. "Baywatch bol skvelý v tom, že bol o zachraňovaní ľudských životov. Najprv som tomu neveril, no keď mi ukázali zábery pláží a tie krásne dievčatá na nich, nemohol som odmietnuť," dodáva.

Súvisiace články

Najčítanejšie