Jasno
13°
Bratislava
Marek
25.4.2024
David Hasselhoff (60) exkluzívne: Prídem vám zaspievať, tešte sa
Zdielať na
Showbiznis

David Hasselhoff (60) exkluzívne: Prídem vám zaspievať, tešte sa

Pokriky zo všetkých strán a hlavní aktéri tak trochu ako cvičené opice. No-znie to trochu kruto, ale aj takto pôsobia odovzdávania prestížnych cien v Amerike. Na druhej strane, každý tam dodržiava zaužívané pravidlá. Najprv sa prechádza pred fotografmi, neskôr dajú celebrity zopár krátkych rozhovorov. Svetové hviezdy poslúchajú pokyny usporiadateľov, a to na slovo. Na vlastnej koži to zažil aj náš kalifornský štáb.

Pri červenom koberci sú umiestnené papiere s názvami jednotlivých médií. Organizátori vpustia do koridoru vybrané tváre šoubiznisu spolu s ich agentmi. Tí už vopred oslovujú novinárov a zisťujú, ktorý z nich by mohol urobiť rozhovor s ich bossom. "Som tu prvýkrát na takom veľkom odovzdávaní cien, prišiel som až z Taiwanu, nominovaný je náš národný hrdina Ang Lee," hovorí Jimmy Wu, novinár z Taiwanu.

Megahviezdy svetového kalibru zväčša vedia vycítiť aké otázky padnú. Režisér z Kanady mal uvádzať Zero Dark Thirty od Katryn Begelow, každému novinárovi hovoril takmer to isté. Prítomnosť  Davida Hasselhoffa tak trochu prekvapila. Dnes už starší pán však nestráca nádej a mieri znova do našich končín. "Toto leto budem koncertovať v  Európe. Začínam v Nórsku, potom Nemecko. Myslím, že je naplánovaná aj  centrálna Európa," povedal našej kamere herec a spevák Hasselhoff.

Miestnych novinárov zaujíma oblečenie a Hollywoodske stars už vedia čo odpovedať. Našťastie nie všetky hviezdy sa tvária ako hviezdy a dokážete z nich dostať aj trochu ľudskosti či niečo z bežného života. "Bývam v New Yorku a tam je nájom drahý, musím teda brať aj akčné filmy," priznala sa herečka Famke Janssen.

Po červenom koberci začína samotné odovzdávane cien. Novinári majú vytvorené úžasné podmienky s niekoľkými obrazovkami a pódiom, na  ktoré organizátori privádzajú víťazov jednotlivých kategórií.

TopStar Magazín v televízii WAU. Štarujeme 15. apríla o 20:00!

Zdroj: Marek Gabonay, Maroš Kočan

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie