Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Sexsymbol storočia bude mať 60-tku! Oslávi ju David Hasselhoff
Zdielať na

Sexsymbol storočia bude mať 60-tku! Oslávi ju David Hasselhoff

Kto by povedal, že fešák Michael Knight, či odvážny záchranár Mitch Buchannon oslavujú už 60-tku? David Hasselhoff, ktorého práve tieto roly preslávili po celom svete, toho počas svojho života stihol asi viac, než by sám chcel. Úspešnú hereckú kariéru prepletal slabšou hudobnou, aby po alkoholových excesoch opäť získal pevnú pôdu pod nohami.

Atletická postava a hypnotizujúce modré oči. To boli hlavné tromfy, pre ktoré padlo ženské publikum mladému Davidovi k nohám. Ako Michael Knight ohuroval šarmom aj autom.

Auto vymenil za plavky

Neskôr obrazovkám kraľoval v červených plavkách a s bójou v ruke. Baywatch bol pre Hasselhoffa trhákom – zaistil si stabilnú rolu a seriálom sa etabloval aj producentsky. Krátkodobo zažiaril aj na nemeckom hudobnom nebi. Spoločnú pesničku nahral dokonca aj s Helenou Vondráčkovou.

Dcéra ho natočila opitého

To boli zlaté časy, ktoré po rozvode s manželkou Pamelou čoskoro pominuli. Na úplné dno padol po zverejnení neslávneho videa, na ktorom sa značne opitý snaží zjesť hamburger. Zábery nakrútila jeho dcéra, ktorá nimi chcela otca motivovať, aby sa dal liečiť.

Vstal z popola

Hasselhoff na čas prišiel o právo vídať svoje dve dcéry. Starnúci seladón však vstal z popola. Po boku mladučkej partnerky, ktorú by si ľahko mohol zmýliť aj s vlastnými dcérami, vydal memoáre a zasadol do porotcovského kresla viacerých talentových súťaží.

60-tnik príležitostne hrá v divadle, aj v televízií, moderuje a nevzdáva sa ani ako spevák. Zdá sa, že o ňom ešte budeme počuť.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie