Polojasno
21°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Hasselhoff si prvý sex veľmi neužil: Bol opitý
Zdielať na

Hasselhoff si prvý sex veľmi neužil: Bol opitý

Zdroj: TASR/AP/Ian West

A jeho vyvolená pritom zaspala. Hollywoodska hviezda vydáva 400-stranovú biografiu, kde sa o nej možno dozvedieť takmer všetko.

Teraz už 57-ročná hviezda má na čo spomínať. Jej pohnutý a vskutku úspešný život popísala v knihe s názvom "Making Waves". Tam si jeho obdivovatelia môžu pripomenúť známy 6. marec 1989, kedy prvýkrát verejne vystúpil v televíznej šou Thomasa Gottschalka a zaspieval pieseň Looking for Freedom. V časopise Bild sa vtedy objavil článok s názvom: "Wau! Kto je tento David Hasselhoff!"

O svojom úspechu sa vyjadruje napríklad aj takto: "Bol som v Guinnessovej knihe rekordov ako najsledovanejšia televízna hviezda planéty. Po mojom vystúpení v Gottschlak s piesňou Looking for Freedom sme predali až 27 000 nahrávok denne!"

Ako ďalej bild.com informuje, dočítate sa aj také pikošky, prečo sa ho dcéry neustále pýtali, či nie je gay, o tom, čo pôvodne malo byť s kultovým seriálom Knight Riderom aj ako sa pokúšal prísť o panictvo:

Hasselhoff o prvom sexe:

"V roku 1968 som sa prvýkrát strašne zamiloval. Sandy Burle bola blonďaté naivné dievčatko z konzervatívnej rodiny... V ten večer po školskom plese sme sa obaja veľmi opili a rozhodli sme sa trošku si zaexperimentovať... Išli sme do jej domu a chceli sme to konečne spraviť - v pivnici, ale práve v tom najzásadnejšom momente proste od opitia zaspala."

Hasselhoff o alkohole:

"Neustále som utekal pred svojimi problémami a to ma krok za krokom zabíjalo..."

Hasselhoff o Baywatch:

"Piesok bol prekliato horúci a voda znečistená od všelijakých toxických látok. Každý týždeň jedno z dievčat s niečím prišlo - buď s tetovaním, ktoré sa muselo zakryť, alebo s nejakými osobnými problémami..."

Hasselhoff o svojich emóciách:

"Svoju citlivú povahu som zdedil po otcovi. Moje dcéry sa ma vždy pýtali - otec, si gay? A ja som im vždy odpovedal - nie, prečo? Povedali mi - pretože sa vždy rozplačeš, keď môžeš."

Hasselhoff o Knight Riderovi:

"Pôvodne mal byť názov filmu "The Man of Six Words" a začínať sa mal s mužom ležiacim v posteli so ženou. Mal vstať a povedať jej - ďakujem."

;hl=cs_CZ&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="620" height="489"> ;hl=cs_CZ&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="620" height="489">

Súvisiace články

Najčítanejšie