Zatiahnuté
15°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Svadobné zvony bijú pre fitnesku Zoru Czoborovú (50)! Už v júli
Zdielať na

Svadobné zvony bijú pre fitnesku Zoru Czoborovú (50)! Už v júli

Médiami prebehli informácie, že známa slovenská fitneska pôjde pod čepiec. Zora Czoborová to naozaj urobí, ale v tajnosti a bez médií.

"Je hlúpe klamať, takže poviem, že je to pravda. Vyše roka sme už zasnúbení," potvrdila fámy Zora.

Kto je jej vyvolený ale prezradiť nechcela. "Volá sa Peter, viac nepoviem," tají fitneska.

Jej nastávajúci nie je z mediálneho prostredia. "Ja som oheň, on voda. Je introvert. Nemá rád spoločenské akcie. Skôr si užívame v súkromí," dodáva.

Štastie života

Vyzerá to tak, že známa športovkyňa momentálne prežíva najkrajšie obdobie svojho života a zdá sa, že práve Peter je ten pravý. "Je to normálny chlap. Som rada, že ho mám, pretože nájsť normálneho chlapa je ťažké," konštatuje.

Nejde však o žiadnu lásku na prvý pohľad. Ich spoločný príbeh začal život písať postupne. "My sme sa spoznávali. Nebolo to jednoduché. Prešli sme si fázami od priateľstva, poznáme každého názory a reakcie aj na naše rodiny," opisuje fitneska.

Chce rodinu

Zora sa nikdy netajila tým, že sa chce usadiť a mať rodinu. "Dostala som sa do takej polohy, že naozaj chcem zakotviť a nájsť šťastie v spolupartnerskom pohodlí. Moji rodičia sú spolu už päťdesiat rokov," rozjíma.

Svadbu plánujú na koniec júla. "V mojom veku už nemôžem byť taká klasická nevesta, ale šaty budem mať biele. Veď sa vydávam prvýkrát," opisuje Zora.

Fitneska plánovala svadbu v exotike, ale kvôli rodičom svoje rozhodnutie zmenila. "Chceli sme utiecť zo Slovenska a prežiť to niekde v exotike. Keďže ja mám starších rodičov, upustili sme od toho. Takže svadbu spáchame tu len v úzkom okruhu rodiny a blízkych," prezrádza.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie