Skoro jasno
20°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Ako vonia fitnesska Zora Czoborová (47)? Akoooo....
Zdielať na
Showbiznis

Ako vonia fitnesska Zora Czoborová (47)? Akoooo....

Vždy je dokonale nalíčená, oblečená a ešte ja voňavá. Známa podnikateľka v oblasti fitness a zdravej výživy, Zora Czoborová, za sebou zanecháva príjemný vánok, ktorý pohladí čuchové vnemy nejednej ženy a nejedného muža. Aké vône používa?

Sladké a korenisté vône? Tým sa Zora Czoborová vyhýba ako sa len dá. "Páčia sa mi také ľahké, svieže, kvetinové vône, ale nemôžu byť silné," prezrádza známa športovkyňa. Parfémy nestrieda, hoci by chcela. "Jeden a ten istý parfém mám už 5 rokov. Vždy si hovorím, že už ho vymením a vyskúšam niečo nové, ale nakoniec sa aj tak vždy vrátim k tomuto starému, osvedčenému parfému," tvrdí Zora, ktorá sa voňavkuje od svojej dvadsiatky.

"Dovtedy som používala iba spreje pod pazuchy, proti poteniu, keďže som aktívne športovala. Až neskôr som začala objavovať čaro tých skutočných vôní, ktoré majú pôsobiť zmyselne,"
dodáva úspešná a vždy príjemne voňavá fitnesska.

Muži sú vraj geneticky naprogramovaní tak, aby neodtrhli oči od veľkých pŕs ani pod hrozbou straty vlastného života. Vraj je to kojením a tak. Len či je to dôvod prepáčiť im lačné pohľady do výstrihov. Opýtali sme sa krásnych "prsatých žien" ako reagujú, keď sa im vo výstrihu stratí mužské očko. "Pokiaľ tam nejaké oko zablúdi, tak ho vyberiem," prezrádza fitness trénerka Zora Czoborová. POZRITE SI PRILOŽENÉ VIDEO.

A čo sa páci Zore na chlapoch? "Prvý moment je energia, či ma priťahuje, potom pohľad a samozrejme postava," hovorí zase Zora. Celkový úsudok si teda dokážete urobiť v celku  jednoducho. Pozor si však treba dať aj na to, aby ste to neprehnali. "Nemám rada metrosexuálov, na mužoch mám rada takú ležérnu eleganciu," dodáva Czoborová.

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:25!

Zdroj: topstar.sk

Zdielať na

Najčítanejšie