Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Czoborová (46): Toto mi na chlapoch prekáža
Zdielať na
Showbiznis

Czoborová (46): Toto mi na chlapoch prekáža

Čo sa páči mužom na ženách, je jasné. Oči, zadok, prsia... Ale čo naopak? Čo ženy priťahuje na chlapoch? A čo ich naopak, odpudzuje? Svoje tromfy prezradila fitneska Zora Czoborová.

Módou často ľudia vyjadrujú, čo cítia a podčiarkujú vlastnú osobnosť! Napriek tomu sa však istotne každý z nás aspoň raz otočil za z nášho pohľadu príliš výrazným vyjadrením.

Kedy opúšťa ženu nálada pekne obliekať? "Keď mám toho veľa. A potom ma to prestane baviť a oblečiem si tepláky a je mi úplne jedno, čo si o tom kto myslí," hovorí speváčka Zdenka Predná.

Sú teda i dni, kedy sa aj v tých najkrajších šatách cítime pod psa. "Také dni má aj chlap, a to sú presne tie dni, kedy sami seba vidíme úplne inak, ako nás vidia iní," tvrdí herečka Elena Podzámska. A keď sme už len tak medzi rečou spomenuli mužov, čo sa dámam páči na opačnom pohlaví?

"Ja si všímam prsty a nechty," prezrádza Zdenka. "Prvý moment je energia, či ma priťahuje, potom pohľad a samozrejme postava," hovorí zase Zora. Celkový úsudok si teda dokážete urobiť v celku  jednoducho. Pozor si však treba dať aj na to, aby ste to neprehnali. "Nemám rada metrosexuálov, na mužoch mám rada takú ležérnu eleganciu," dodáva Czoborová.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 22:35!

Zdroj: topstar.sk/Alexandra Orviská

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie