Zatiahnuté
10°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Zora Czoborová (46) prezradila tajomstvo svojich pŕs
Zdielať na
Showbiznis

Zora Czoborová (46) prezradila tajomstvo svojich pŕs

Zdroj: ISIFA

Muži sú vraj takí. Pútajú ich veľké prsia. Nie každej žene je príjemné, keď sa jej muž nepozerá do očí ale do výstrihu. A ako sa známe ženy riešia veľmi priame pohľady mužov?

Muži sú vraj geneticky naprogramovaní tak, aby neodtrhli oči od veľkých pŕs ani pod hrozbou straty vlastného života. Vraj je to kojením a tak. Len či je to dôvod prepáčiť im lačné pohľady do výstrihov. Opýtali sme sa krásnych "prsatých žien" ako reagujú, keď sa im vo výstrihu stratí mužské očko. "Pokiaľ tam nejaké oko zablúdi, tak ho vyberiem," prezrádza fitness trénerka Zora Czoborová.

Prezradila fitneska, ktorá sa pýši prirodzenými prsiami. Nie nie, s jej "fešandami" sa vraj nepohrali ruky plastického chirurga. "Som veľmi rada, že médiá tvrdia opak, je to pre mňa lichôtka pre moje prsia. Musím sa priznať, že som to zdedila po mojej maminke," odhaľuje tajomstvo Zora.

A ako podľa Eriky Barkolovej vyzerajú šaty, ktoré nemajú hlboký výstrih? Pozrite si v priloženom videu. Hoci je pravda, že Erika je zvyknutá na iné móresy. "Nemohla som si neodpustiť aspoň niečo, ale dá sa povedať, že tento rok som konzervatívnejšia ako po minulé roky," priznáva známa moderátorka.

To že jej pýchu okukujú zvedavci nekomentuje, neodbíja. Za to, obdobie čo ich má, si na výhody a prípadne nevýhody zvykla. "Výstrihy k mojej relácii patria, mne to absolútne nič nerobí," dodala s úsmevom Erika.

Počas komunikácie, sa dámy snažia pozerať mužom priamo do očí a to isté vyžadujú na oplátku aj od nich. Ale občas idú veci akosi mimo nás. "Musím sa priznať, že kameramani a aj kolegovia nakúkajú občas do môjho výstrihu, ale naozaj to nie je zámer a nerobím to naschvál. A ak to niektorí diváci aj tak vnímajú, nie je to zámer. Jednoducho, tie kostýmy sú tak šité, ja si ich sama nešijem a nemyslím si, že by sa do správ nehodili," prezradila moderátorka Veľkých Novín Adriana Kmotríková.

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:25!

Zdroj: topstar.sk

Zdielať na

Najčítanejšie