Zatiahnuté
15°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Sympatický Sajfa (34) sa pripravuje na otcovstvo! Možno z dovolenky prídu traja
Zdielať na

Sympatický Sajfa (34) sa pripravuje na otcovstvo! Možno z dovolenky prídu traja

Leto už klope na dvere a aj známe tváre listujú v katalógoch s najrozmanitejšími destináciami. Vyberajú predsa dovolenku. Ani moderátor Sajfa nezaháľa! Vie presne s kým a kam pôjde. Prekvapivo sa pripravuje ale pripravuje aj na inú činnosť - rodičovstvo.

Sajfa si už tohtoročnú dovolenku presne naplánoval. Chce ju prežiť za Veľkou mlákou. "Zatiaľ sme si kúpili len letenky. Necháme sa prekvapiť, ako to celé dopadne. Už teraz sa teším na august. Chceli by sme si pozrieť západné pobrežie, tam som nikdy nebol. V pláne máme Californiu či San Francisco," prezradil blonďatý moderátor.

Viac ako dva týždne

Ideálnu dovolenku si Sajfa predstavuje po boku svojej polovičky Veroniky a v trvaní aj niekoľkých týždňov. "Človek vypína až keď zmení prostredie na minimálne dva týždne. Po takej dobe začne relaxovať," dodal.

Dlhšiu dovolenku už Sajfa s Veronikou zažil. Priznal, že dni bežali veľmi rýchlo a ani sa nenazdali, bolo po oddychu. "Dovolenkujeme tak, že spoznávame krajinu, navštevujeme rôzne reštaurácie. Trávime ju príjemným relaxovaním a objavovaním. Berieme si ale aj knihy," prezradil.

1 + 1 = 3

Možnosť, že by odlietali dvaja a vrátili sa traja, sympatický moderátor nevylúčil. Ale na pílu netlačí. "Trénujeme na sucho, ale zatiaľ ešte asi úplne stotožnení s touto predstavou nie sme. Obom sa nám darí po pracovnej stránke a chceme si to ešte užiť. Určite nad tým ale uvažujeme a raz to príde," odtajnil.

Sajfa sa netají tým, že má všetko dopredu premyslené a naplánované. "Najprv bude svadba, potom potomok. Detaily plánov ale neprezradím," zahmlieval.

Súvisiace články

Najčítanejšie