Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Moderátor Sajfa (34) ingoruje svoju frajerku!
Zdielať na
Showbiznis

Moderátor Sajfa (34) ingoruje svoju frajerku!

Celebrity nemusia byť vo svojom súkromí také, aké sa prezentujú na verejnosti. To platí aj o známom moderátorovi Sajfovi, ktorý po príchode domov z práce stratí reč. Okrem rozprávania sa mu nechce ani počúvať. A to dokonca ani svoju priateľku.

Sajfa má konkurenciu. Zdá sa, že ho v rečníckych schopnostiach prekonala jeho priateľka! "Ja si myslím, že ani nie. Ja na rozdiel od mojej priateľky, hovorím aspoň tak, že to má aj zmysel," neskrýval sebavedomie Matej Sajfa Cifra.

Doma je vraj ukecaný Sajfa presný opak toho, čo vidíme na televíznej obrazovke, alebo počujeme v rádiu. "Ja som doma úplne ticho. Priateľka mi naopak rozpráva aj hodinu o tom, ako bolo v práci," vtipkuje moderátor.

Podrezaný jazyk svojej polovičky sa ani nesnaží prehlušiť. Nechá ju, aby sa vyrozprávala. Otázne však je, či priateľku aj počúva. "Počúvam ju, ale po piatich minútach prestanem. Ale my muži sa vieme na tému napojiť, aj keď ju nepočúvame," dodal Matej, ktorý veľmi dobre vie, ako kráčať v partnerskom zväzku bez zakopnutia, škrípania, či nebodaj trieskania dvermi.

"Síce Veroniku nepočúvam, ale týmito slovami v nej vzbudzujem pocit, že ju reálne počúvam. Je to trik, ktorý my muži používame často a je to skvelé," radí Sajfa.

Dokonca priznal, že mu taká ukecaná náhrada, v podobe jeho priateľky, celkom vyhovuje. "Ja som už vo svojom živote povedal toľko hlúpostí, že je aj lepšie, že som ticho," dodal.

Aj keď svoju frajerku Sajfa moc nepočúva, zniesol by jej aj modré z neba. "Boli sme s Veronikou týždeň v New Yorku, chodila tam tri roky do školy. Už ani jedna platobná karta mi nefunguje, pretože sa tam veľmi dobre nakupuje," priznal Sajfa. Viac TU.

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:20!

Zdroj: topstar

Zdielať na

Najčítanejšie