Jasno
10°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Moderátor Sajfa (34): Som pripravený vrhnúť sa na svoje obete!
Zdielať na
Showbiznis

Moderátor Sajfa (34): Som pripravený vrhnúť sa na svoje obete!

Moderátor Matej Sajfa Cifra nám prezradil, že toto obdobie má veľmi rád. Na jar sa totiž prebúdza nielen jeho myseľ, ale aj telo.

Aj keď tohtoročná zima nebola taká, aká sa patrí, ale vidieť slnko a vo vzduchu cítiť jar je príjemné. No a niektorí príchod jari aj cítia. "U každého sa prebúdza libido, chuťovo, atraktívno, sexuálne. Ja mám rád toto obdobie, zo zimného spánku vykúkame do prírody," hovorí moderátor, ktorý bojoval spolu s Ivanou Christovou a Ankou Šiškovou za Slovensko v Súboji národov.

Kým v štúdiu sa sústredil na vedomostné úlohy, vonku sa sústredí aj na niečo iné. "Ženy sú krajšie a krajšie, je to svetelnosťou. Šúpu sa z vrstiev ako cibule, to je príjemné," komentuje pokušenie na ulici moderátor. Mnohí muži sa obhajujú tým, že na ženské nohy až po zem a krátke sukne ešte nie sú pripravení. "Ak sú takí muži, ktorí toto tvrdia, tak len kamuflujú, aby tie jemné zranené lane mohli ľahšie dobehnúť," dodáva s humorom Sajfa, ktorý si prvé jarné dni užíva, dopraje si oddych, pohyb a aj dobré jedlo.

Tak ako bol pripravený zabojovať za nás v súboji národov, je pripravený zabojovať aj v jarných uliciach. "Sme pripravení dobehnúť a vrhnúť sa na svoje obete a koristi," vyhlásil moderátor.

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:25!

Zdroj: topstar.sk

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie