Skoro jasno
26°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Z reportérov moderátori. Vedia, o čom rozprávajú
Zdielať na

Z reportérov moderátori. Vedia, o čom rozprávajú

Práca reportéra je náročná a zodpovedná. Už zopár týždňov sa každé ráno menia známe tváre aj na moderátorov Dobrého rána. Ide im to rovnako dobre ako príprava reportáží. Prezradili, aké témy im najviac prirástli k srdcu.

Brusel, tašky, nehody

Práca reportéra je náročná a zodpovedná. Medzi témami majú moderátori spravodajstva z Dobrého rána aj svojich favoritov.

"Mojím absolútnym hobby je Brusel a Štrasburg," hovorí Adam Zavřel, ktorý je počas zahraničnej služobnej cesty nielen reportér.

"Chodím sám, nemám ani kameramana. Toto celé mám na tom najradšej, keď si to postrihám a pošlem," vysvetľuje.

Jeho kolegyňa Mária Ölvedyová je doma v zdravotníctve. Vybrať tú najobľúbenejšiu reportáž pre ňu nebolo vôbec jednoduché.

"Mám rada asi všetky reportáže. Vždy ma bavi tá téma, ktorú práve robím. Mala som takú srdcovku, keď som robila detské kardiocentrum. Tie malé detičky boli milučké," hovorí Majka.

Najnovšie však veľmi rada pripravuje aj reportáže z inej oblasti.

"Musím sa priznať, že teraz mám rada eko témy ako bio tašky, bio plasty, ako sa správať k prírode, ako čistiť vodu a podobne,"
vysvetľuje Majka.

Čo najviac baví moderátorov spravodajstva Dobrého rána? Pozrite si reportáž:

Práca zábavou

Juraj Hajdin už pripravoval reportáže asi z každej oblasti. Najradšej má tie, s ktorými sa môže, ako sa hovorí "vyhrať".

"Sú reportáže, v ktorých sa vyhrám so "standupmi". Mám vychytané svoje ako alkohol za volantom, alebo pravidlo pravej ruky," hovorí Juraj, ktorý má svoju prácu rád, takže obľubuje všetky reportáže.

"Každú jednu reportáž robím, aby bola čo najlepšia. Nie je to o kvantite," dodal.

Súvisiace články

Najčítanejšie