Jasno
12°
Bratislava
Žofia
15.5.2024
Moderátor Mimo radí: Takto sa z vás stane džentlmen
Zdielať na

Moderátor Mimo radí: Takto sa z vás stane džentlmen

V jednej pesničke sa spieva, že správni chlapi vymreli. Pravidlo to však nie je! Jedna takáto výnimka skutočne existuje. Mužom, ktorý správanie gentlemana berie ako samozrejmosť, je aj moderátor Dobrého rána Milan "Mimo" Ambróz. Pánom veľmi rád poradí, ako na to.

Darčeky, darčeky, darčeky

Hovorí sa, že ženu si treba hýčkať a moderátor Dobrého rána Mimo to vie.

"Frajerke kupujem veci. Minule som jej kúpil šaty, ona si ich však vybrala, nevedel by som jej sám vybrať oblečenie," hovorí Mimo.

Darčeky potešia nejednu dámu, ale aj galantné chovanie partnera neuškodí žiadnemu vzťahu. "Ona mi vždy povie: "Nechaj mi tie tašky, veď nie som z cukru. Vedela som to pred tebou, zvládnem to aj sama." Ale aj tak jej tie tašky vždy zoberiem," pokračuje.

Tomu sa hovorí pravý džentlmen! V dnešných časoch často krát vidíme, že žena nesie celý nákup a muž si vedľa nej vykračuje, ako by sa ani nechumelilo. 

Rady od profesionála

"Dnes všeobecne panuje vo vzťahoch taká neokrôchanosť či arogancia. Ja si myslím, že slušné správanie v každom vzťahu, a nie len tom partnerskom, je dôležité," hovorí moderátor.

Mimo má pre pánov neznalých džentlmenských pomerov zopár rád.
"Určite podržať dvere dáme. Keď je veľa ľudí, pripraviť jej priestor aby mohla prejsť. Jednoducho ju chrániť, pomôcť keď si nevie rady. Predsa len ženy sú jemnejšie stvorenia," myslí si Mimo.

Ak sa páni chytia týchto rád, svet bude určite krajší.

Súvisiace články

Najčítanejšie