Zatiahnuté
15°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Ako baliť ženy, radí moderátor Mimo (34)
Zdielať na

Ako baliť ženy, radí moderátor Mimo (34)

Máj lásky čas - ideálne obdobie, zamilovať sa. Mnohí muži ale nevedia, ako na to. Moderátor Dobrého rána Milan "Mimo" Ambróz vám poradí. Čítajte ďalej, dobrá rada je na nezaplatenie.

Ako na ženy

Byť zamilovaný je skvelý pocit. Nie každý ho zažil. Mimo už zaláskovaný bol. A ako sa mu to podarilo?  "Ja som to na tvár neuhral. U mňa láska na prvý pohľad nehrozila," pobavil sa moderátor na vlastný účet a prezradil, čo zaručene zabralo. "Musel som ju jednoducho ukecať," smeje sa.

Pre moderátora to nie je náročné. Ale aby sa vyhol trapasu, zbytočne nič neplánuje. "Snažím sa byť spontánny a glosoval som situácie," povedal.

Dokonca mal aj spôsob, ako sa vyhnúť nepríjemnému tichu. "Keď viazla komunikácia, tak som rozmýšľal, čo robia iné páry," hovorí Mimo.

Ak vzal slečnu na dobrý film - tiež stavil na prirodzenosť. "V kine sa snažím urobiť ten osvedčený pohyb -dám ruku babe poza chrbát na rameno," smeje sa.

Hlavne prirodzene

Dokonca vie aj to, kedy je správny čas na prvú pusu. Všetko ale musí vyzerať úplne prirodzene. "Ono to nikdy nie je náhoda. Je to plánované," tvrdí.

Takže, milí páni - rada od skúseného baliča znie: "Chlapi naberte odvahu! Nie je to problém, ona to aj tak očakáva," zakončil Mimo.

Súvisiace články

Najčítanejšie