Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Veronika Husárová (27) povedala áno svojmu dlhoročnému priateľovi
Zdielať na

Veronika Husárová (27) povedala áno svojmu dlhoročnému priateľovi

BRATISLAVA / Víťazka Miss Slovensko 2007 Veronika Husárová sa v sobotu vydala za svojho partnera Juraja Vágnera, s ktorým tvorí pár takmer jedenásť rokov. Svadba sa konala v maďarskej dedine Öttevény a zúčastnilo sa na nej približne 50 hostí, ktorí sa po obrade spolu s novomanželmi presunuli do kaštieľa Chateau Földváry.

Vypúšťala motýľov

"Na tento deň som sa naozaj tešila a som nesmierne šťastná, že som sa stala jeho ženou. Je to úžasný pocit," uviedla pre portál Topky.sk 27-ročná Husárová, ktorá si celú svadbu do detailov naplánovala.

"Pri jej organizácii sme sa riadili heslom 'Zo všetkého trošku'. Chcela som tam mať aj veci možno nie tradičné, ale tie, čo sa mi páčia. Napríklad vypúšťanie motýľov, lampiónov šťastia, svadobné bublifuky na stoloch či someliéra. Hlavne to bolo o detailoch. Všetko prebiehalo pokojne a s radosťou. Naozaj som si chcela užiť všetko od príprav až po svadbu,“ vysvetlila bývalá misska.

Dvojica v najbližších dňoch odcestuje na grécky ostrov Mykonos na svadobnú cestu.

Vo februári si Veronika skúšala prvý raz svadobné šaty:

Kliatba sa prelomila

Konečne sa prelomila kliatba. O modelkách, lepšie povedané o misskách sa totiž vie, že krátko po získaní prestížnej korunky krásy prichádzajú jej nositeľky o svoju mužskú polovičku. Aj v jej prípade to tak bolo.

Vzťah prešiel viacerými obdobiami

"Schádzali sme sa a rozchádzali. Predsa len ten vývoj nášho vzťahu prešiel viacerými obdobiami," vysvetľuje modelka. Vzájomná láska ich ale dotiahla naspäť k sebe a posunula až pred oltár. Modelka pred týždňom ale riešila iný problém, a to dĺžku svojich vlasov. 

Pozrite si posledné svadobné prípravy modelky Veroniky Husárovej:

Súvisiace články

Najčítanejšie