Jasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Justina Biebera (20) po návrate z Japonska zatkli!
Zdielať na

Justina Biebera (20) po návrate z Japonska zatkli!

Ďalší incident, v ktorom figuruje Justin Bieber. Tentokrát mladého speváka zadržali na letisku v americom Los Angeles. Údajne išlo len o bežnú kontrolu.

Známa firma

Kanadského speváka Justina Biebera zadržali vo štvrtok na letisku v slnečnom Los Angeles. Po návrate z Japonska ho colníci podrobili takmer štvorhodinovému rutinnému vypočúvaniu.

To vraj ako občan inej krajiny musí absolvovať pri každom vstupe na americkú pôdu. "Ide o štandardný postup, špeciálne, ak mal v minulosti v Spojených štátoch amerických právne problémy," uviedol zdroj z okolia hudobníka.

Dvadsaťročný interpret už údajne letisko opustil. Jeho hovorcovia sa k celej záležitosti nateraz odmietli vyjadriť.

V lietadle fajčil marihuanu

Podobná situácia nie je pre Biebera ničím novým. Vo februári podrobili lietadlo, ktorým letel na Super Bowl, dôkladnej prehliadke, pretože na palube vraj bolo cítiť marihuanu.

Kanaďan sa neskôr priznal, že v lietadle fajčil marihuanu a pil alkohol. Spevák a jeho otec Jeremy Bieber sa údajne veľmi vulgárne správali k letuške, ktorá nakoniec odišla do kabíny pilotov.

Podarená rodinka

Kapitán lietadla vyhlásil, že Bieberovcov a ďalších desať cestujúcich viackrát upozorňoval, aby na palube nefajčili marihuanu.

Letuške tiež povedal, aby sa radšej zdržiavala v blízkosti kabíny. Piloti si napokon nasadili kyslíkové masky, aby tak predišli vdýchnutiu dymu.

Po pristátí na letisku čakali policajné jednotky aj so psami a lietadlo, v ktorom bol stále dym, dôkladne prehľadali. Keďže nikto z posádky žiadneho z cestujúcich neobvinil, mohli pokojne odísť.

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:25!

Súvisiace články

Najčítanejšie