Oblačno
17°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Justin Bieber (19) si kúpil dom, noví susedia mu poslali jasný odkaz!
Zdielať na
Showbiznis

Justin Bieber (19) si kúpil dom, noví susedia mu poslali jasný odkaz!

Miláčik dievčenského publika Justin Bieber sa po častých problémoch so zákonom, jedným z ktorých bol aj susedský spor, rozhodol predať svoj dom v Los Angeles a presťahovať sa do Atlanty. A to do lukratívnej oblasti, kde majú svoje sídla celebrity ako Janet Jackson ci Elton John. Jeho nastávajúci susedia mu, ale dali jasne najavo, ze nie je vítaný.

Po tom, ako sa Justin Bieber rozhodol predať svoj dom v Los Angeles si jeho susedia vydýchli. Naopak znepokojení ostali obyvatelia americkej Atlanty, kam sa má problémový spevák, podľa najnovších informácií, presťahovať.

Kvôli mnohým problémom mladej celebrity so zákonom obyvatelia, inak pokojnej časti Atlanty, majú veľké obavy z jeho sťahovania. Predstavitelia lukratívneho susedstva Buckhead vydali vyhlásenie, že Bieber je v ich komunite vítaný pod podmienkou, že bude dodržiavať miestne zákony ako všetci ostatní.

Podľa ohlasov je však stále viac ľudí proti tomu, aby kanadský umelec zapustil korene v Atlante. Na sociálnej sieti Facebook dokonca vznikla stránka proti jeho prisťahovaniu. Stránku mali údajne založiť majitelia domov v spomínananej štvrti. Justin, ktorý v sobotu oslávi svoje 20. narodeniny, ešte oficiálne nepotvrdil, kam sa bude sťahovat. No už teraz je jasné, že bude mať problém získať si dôveru nových susedov.

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:25!

Zdroj: topstar.sk, Maroš Kočan

Zdielať na

Najčítanejšie