Zatiahnuté
Bratislava
Danica, Dana
16.4.2024
Lindsay Lohan (27) tvrdí, že potratila
Zdielať na

Lindsay Lohan (27) tvrdí, že potratila

WASHINGTON / Americká herečka a speváčka Lindsay Lohan vo vlastnej televíznej šou uviedla, že v čase jej nakrúcania potratila.

Bolo mi duševne zle

"Nikto to nevie. Potratila som počas dvojtýždňovej dovolenky. Je to dlhý príbeh," vyhlásila herečka v poslednej časti šou, ktorú odvysielali v nedeľu 20. apríla. Dvadsaťsedemročná herečka tiež prezradila, že sa po potrate cítila veľmi chorá. Informoval o tom šoubizový portál TMZ.

"Keď v šou povedali, že sa nechcem ukázať pred kamerou, bolo to preto, že mi bolo duševne zle," vysvetlila herečka. Meno otca nenarodeného dieťaťa neuviedla.

Alkohol drogy

Lindsay Lohan sa stala známou účinkovaním vo filmoch Pasca na rodičov (1998), Strelený piatok (2003) či Protivné baby (2004). Diváci ju mohli vidieť tiež v snímkach V životnej veľkosti (2000), Spoveď kráľovnej strednej školy (2004), Herbie: Na plný plyn (2005), Len trošku šťastia (2006), Atentát v Ambassadore (2006), Rebelka proti svojej vôli (2007) alebo Machete (2010).

Vydala aj dva štúdiové albumy - Speak (2004) a o rok neskôr A Little More Personal (Raw). Jej kariéra začala upadať najmä pre problémy s drogami, alkoholom a zákonmi.

Televízna šou

Porušila niekoľko podmienečných trestov a krátky čas strávila za mrežami. Televízna šou Lindsay, ktorú vysielala americká televízia OWN od marca tohto roku, v ôsmich častiach približovala život herečky v čase, keď sa snažila vrátiť k herectvu.

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:25!

Súvisiace články

Najčítanejšie