Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Pravda o Lindsay Lohan (27): Kariéra utopená v alkohole a škandáloch
Zdielať na
Hudba

Pravda o Lindsay Lohan (27): Kariéra utopená v alkohole a škandáloch

Kariéru utopila v alkohole a škandáloch. Reč je o bývalej detskej hviezde, popovej speváčke a modelke Lindsay Lohan. Američania teraz o nej vysielajú dokument.

Intímny pohľad do života neslávne slávnej Lindsey Lohan začal vysielať televízny kanál, za ktorým stojí Oprah Winfrey. Divákom umožňuje spoznať nielen škandálmi opradenú herečku, ale aj jej rodinu, terapeuta a osobného asistenta. "V pití už nič nevidím. Mám pocit, že neexistuje party na ktorej by som nebola, človek s ktorým by som sa nezabávala," hovorí Lindsay Lohan.

Práve závislosť na alkohole bola najväčším problémom niekdajšej detskej hviezdy. Následky tejto choroby ju povláčili po všetkých možných súdoch. Svetové médiá si na jej prehreškoch s obľubou zgustli. "Ľudia si o mne vytvorili nejakú mienku, ale ja sa chcem tohto imidžu zbaviť. Chcem aby bola kamera aj pri tých negatívnych veciach a pri každodennom strese ktorý zažívam," dodala 27-ročná herečka.

Na tom, ako je na tom 27-ročná Lindsay dnes, majú veľkú zásluhu aj jej rodičia, ktorí jej neboli vždy tým najlepším príkladom. Mladá herečka na súdny príkaz absolvovala trojmesačné liečenie. Podľa podmienky ešte stále navštevuje terapiu. Snáď sa diváci dokumentu s názvom Lindsay budú pozerať na oslnivý návrat do svetla reflektorov a nie čoraz viac vyhasínajúcu trosku.

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:25!

Zdroj: topstar.sk

Zdielať na

Najčítanejšie