Jasno
20°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Alkoholička Lohan (27) má vplyvného priateľa...
Zdielať na
Showbiznis

Alkoholička Lohan (27) má vplyvného priateľa...

Americkú herečku Lindsay Lohan navštívil počas odvykacej liečby Ben Affleck. Štyridsaťročný herec a režisér, ktorý v roku 2001 takisto absolvoval liečenie, chcel Lohan podporiť a poradiť jej, ako zotrvať triezvou. Informoval o tom portál tmz.com.

Dvadsaťsedemročnú herečku vraj jeho návšteva skutočne dojala. Ak by prestala chľastať, mohla by sa vrátiť podľa Afflecka späť na výslnie a byť sexi, ako predtým.

Lohan sa so súdom dohodla na absolvovaní 90-dňovej odvykacej liečby v marci po tom, čo porušila podmienečný trest v prípade krádeže náhrdelníka z roku 2011.

Lindsay Lohan sa stala známou účinkovaním vo filme Pasca na rodičov.

Jej kariéra začala upadať najmä pre problémy s drogami, alkoholom a zákonmi, porušila niekoľko podmienečných trestov a krátky čas strávila za mrežami.

Jej kolega Ben Affleck sa preslávil vďaka filmu Dobrý Will Hunting. Za scenár, ktorý napísal spolu s Mattom Damonom, totiž získal Oscara a Zlatý glóbus, pričom obaja si v úspešnej dráme aj zahrali. 

V roku 2012 na seba upozornil politickým trilerom Argo, ktorý získal Oscara v kategórii Najlepší film a samotný Affleck si za réžiu vyslúžil napríklad ceny BAFTA a DGA či Zlatý glóbus.

Zdroj: tmz.com, sita/ap, reuters

Zdielať na

Najčítanejšie