Jasno
13°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Lohan (27) si vybrala! S kamarátom nechcela už iba spávať
Zdielať na
Showbiznis

Lohan (27) si vybrala! S kamarátom nechcela už iba spávať

Lindsay Lohan randí s bývalým hráčom amerického futbalu a šéfom spoločnosti Nordco Consulting Mattom Nordgrenom. Poznajú sa už 7 rokov. Zlé jazyky však hovoria, že počas tohto obdobia sa dvojica pravidelne stretávala v New Yorku. Matt mal byť pre Lindsay spočiatku kamarátom na sex.

"Je veľmi šťastná a odhodlaná ostať triezvou. On pije, avšak nie pred ňou, ani nezodpovedne. Je blízky celej jej rodine," povedal zdroj z okolia herečky v rozhovore pre magazín People.

Tridsaťročný rodák z Texasu sa v rozhovore pre denník New York Post vyjadril, že chce Lohan podporovať. "Teraz je úplne triezva. Je v skvelom prostredí, tvrdo pracuje a stretáva sa so správnymi ľuďmi," povedal.

Lohan v júli dokončila 90-dňovú odvykaciu liečbu. Dostala sa na ňu po tom, čo porušila podmienečný trest v prípade krádeže náhrdelníka z roku 2011. Herečkin pôvodný podmienečný trest losangeleský vyšší súd zrušil vlani v decembri po tom, čo pri nehode v Santa Monice porušila dopravné predpisy, klamala a zatajovala informácie polícii.

Čaká ju tiež 18-mesačná psychoterapia a 30 dní verejnoprospešných prác. Ak novú podmienku poruší, pôjde na 180 dní za mreže.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 22:25!

Zdroj: topstar.sk, SITA

Zdielať na

Najčítanejšie