Oblačno
15°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Koleník (34) má štýl! Očné linky, parochňa a dokonca namaľovaný
Zdielať na

Koleník (34) má štýl! Očné linky, parochňa a dokonca namaľovaný

PRAHA / Je nalíčený, má očné linky a parochňu. Áno, dobre čítate dámy aj páni, reč ie o chlapovi, konkrétne o Jankovi Koleníkovi. Ten teraz pravidelne hráva v Pražskom národnom a takto špeciálne sa pripravuje na predstavenie. Vraj vyzerá ako porcelánová bábika.

Kvôli divadlu nestíha

Stovežatá je ideálne miesto na romantický víkend, na prechádzky po Karlovom moste, či dobré jedlo. Náš herec Janko Koleník však toho veľa nestíha. "Bol som na Petříne konečne," vysvetľuje stále rovnako šarmantný herec a dodáva, že času nazvyš nemá kvôli práci.

"Skúšam v Národnom pražskom divadle. To je také divadlo, to som ešte nezažil," hovorí. Samozrejme, chceli sme vedieť aj prečo je podľa herca toto predstavenie také jedinečné.

Byť hercom je náročné

"Sme nalíčení, mám linky, mihalnice, parochňu, také divadlo ešte nikto nevidel, vyzeráme ako porcelánové bábiky," opisuje Janko. "Je to úžasné, prídeme s tým aj do Bratislavy," dodáva.

A samozrejme bude nalíčený. "To trvá hodinu, kým ma nalíčia, odličujem sa sám, najrýchlejšie, ako sa dá," tvrdí. Byť hercom je nepochybne náročné.

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:25!

Súvisiace články

Najčítanejšie