Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Sexsymbol Koleník (34) sa vracia do Paneláku!
Zdielať na
Showbiznis

Sexsymbol Koleník (34) sa vracia do Paneláku!

Populárny herec Ján Koleník sa vrátil na Slovensko. O Jankovi je známe že momentálne nakrúca v Prahe. TopStar však zistil, že je späť! A opäť bude hviezdiť v obľúbenom seriáli Panelák!

A je späť! Fešák Janko Koleník si na krátku chvíľku odskočil z nakrúcania v Českej republike, domov do Paneláku. Pravda je však taká, že rodný kraj nikdy skutočne neopustil. Domov sa vracia aj pre predstavenia ktoré hráva. Behanie hore dolu mu zatiaľ neprekáža. "Ja som sa na to nastavil, človek si na to zvykne. Existujú aj obchodní cestujúci, ktorí sa nacestujú oveľa viac ako ja. Tak nemám právo plakaťm," hovorí herec.

Cestu tam a späť má väčšinou vo svojich rukách, keď má ale večer predstavenie a ráno musí byť na pľaci, nepodceňuje prípadnú únavu a nechá sa zaviesť. Pendlovanie medzi Českom a Slovenskom sa na mladom hercovi nijako nepodpísalo. Počas nakrúcania rozdával úsmevy na všetky strany. Keďže jeho postava Marcela Masláka je v Paneláku neprehliadnuteľná, teší sa mnohím diváckym ohlasom.

Povráva sa, že podobne je to aj u českého diváka. čo vám povieme, ani sa nečudujeme. "Ja nehrám ešte v českom divadle, takže tá spätná väzba u mňa neexistuje. My herci vieme podľa divadla aspoň trošku odhadnúť ako divák reaguje na nás ako hercov, ktorí prídu z televízie," dodal Janko.

No už po odvysielaní prvých epizód seriálu sa mu dostalo takejto pochvaly. "V nákupnom centre ma oslovila pani ktorá povedala: Dobrý deň, ja sa na ten váš seriál pozerám len kvôli vám. Trocha ma to upokojilo, že veci ktoré robím, sú správne," Staviť všetko na kartu - Ján Koleník sa ale vyplatilo.

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:25!

Zdroj: topstar.sk

Zdielať na

Najčítanejšie