Skoro jasno
19°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Koleník (34) domotal češtinu so slovenčinou. Prezradil svoje top brepty!
Zdielať na
Showbiznis

Koleník (34) domotal češtinu so slovenčinou. Prezradil svoje top brepty!

Predstavte si že aj Jankovi Koleníkovi sa občas pošmykne jazyk. Už niekoľko mesiacov nakrúca seriál aj v českej republike, kde sa náš fešák teší taktiež veľkej obľube. Podarilo sa mu zopár milých českých breptov o ktoré sa s nami podelil.

Brpty a brepty. Jazyk sa občas popletie každému z nás. Ani ten Jankov ho nedávno neposlúchal. "Na češtinu som si musel zvyknúť. Za trištvrte roka sme už natočili 22 dielov. Bál som sa, že keď budem hrať v Slovenskom národnom divadle tak mi vykĺzne nejaké české slovo. Namiesto boli som povedal byli," priznal známy slovenský herec.

To samozrejme nie je tragédia, úsmevnejšie by to bolo keby sa mu jazyk pošmykne v divadle, kde idú herci naživo. Brepty však majú tú výhodu, že dokážu pobaviť kedykoľvek a v akomkoľvek jazyku. "Stáva sa mi, že si prehodím niektoré české slovíčka. "Namiesto slova kudly, ako nože, som povedal jedno české neslušné slovo. Ale to nemôžem teraz povedať," hovorí s úsmevom Ján Koleník.

Niekedy sa jemné zaváhania hercov nevystrihávajú, čo dodáva seriálu autentickosť. Sami ale uznáte, že v tomto prípade by to nebolo možné. Obľúbený herec si ale spomína ešte na jeden brept, ktorý je prístupný aj tým najnižším ročníkom, avšak taktiež musel ísť von. "Namiesto utekli nám všechny šičky som povedal - utekli nám všechny šišky," spomína na prerieknutia herec, ktorý je známy zo seriálu Panelák. Šičky či šišky my sa tešíme, že sa seriálový Maslák vracia späť pred televízne obrazovky!

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:25!

Zdroj: topstar.sk

Zdielať na

Najčítanejšie