Jasno
10°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Renáta Názlerová (45): Radšej pracujem, ako varím a upratujem
Zdielať na
Showbiznis

Renáta Názlerová (45): Radšej pracujem, ako varím a upratujem

Viete čo je najkrajšie na práci? Víkendy! Lenže nie každý si ich môže užiť po svojom. Napríklad herci z úspešného seriálu Ochrancovia – tí nakrúcajú 7 dní v týždni. A ako to zvládajú?

Nedeľa, 12 hodín. Zatiaľ čo vy si vtedy vychutnávate obed, Ochrancovia makajú na plné obrátky. Ale, zdá sa, že vôbec im to neprekáža. Na každom kroku totiž bolo počuť hlasitý smiech. "Ak by som si mala vybrať medzi tým, že stojím za sporákom, varím, potom umývam riady a potom ešte niečo robím, tak to budem radšej točiť seriál," hovorí herečka a moderátorka Renáta Názlerová.

Herci zarezávajú v sviatky i piatky. Od skorého rána, niekedy aj do noci. Ale, keď sa zíde zohratá partia na čele s dobrým režisérom, čas plynie veľmi rýchlo. "Ja mám celkom rád, keď je uvoľnená atmosféra, keď je štáb uvoľnený," priznáva režisér Ivan Predmerský.

Najväčšie napätie sa odbúrava počas skúšok. Vtedy opadne tréma, ostych i prípadná únava. Uznajte že pri takejto atmosfére, by chodili ľudia do práce hoci aj každú nedeľu a vôbec by neľutovali, že nie sú doma. "Vôbec mi neprekáža víkendová práca, predsa zarábam. Som v pracovnom procese," vysvetľuje Renáta Názlerová. "Pod mojim vedením sa chce každú nedeľu do roboty," dodáva so smiechom Ivan Predmerský.

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:25!

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie