Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Supermama Názlerová (44): 5 dôvodov prečo pribrala!
Zdielať na
Showbiznis

Supermama Názlerová (44): 5 dôvodov prečo pribrala!

Zdroj: TV JOJ

Už vie, prečo sa na ňu tak strašne lepili tukové vankúšiky. Známa tvár z obrazovky TV JOJ a TV WAU, Renáta Názlerová chce preto po dlhých rokoch napraviť obrovskú chybu, ktorú pravidelne každý deň opakovala a pre ktorú má teraz obrovskú nadváhu. Čo to so svojim telo vyvádzala?

„Ja som neraňajkovala. A kebyže len neraňajkovala, ja som ani neobedovala, ani nevečerala. A desiate a olovranty, to u mňa nikdy neexistovalo...“ tvrdí Renáta, ktorá sa už tretí týždeň drží na diéte a športuje, aby zo seba zhodila 50 kíl v priebehu jedného roka.

„Nejedávala som, pretože, som typ človeka, ktorý, kým pracuje a má stres, neje, ale keď večer všetko opadne, keď sú už povinnosti za mnou, tak som nemala probém zjesť aj kilový rezeň na posedenie,“ priznáva svoje stravovacie hriechy Renáta.

Samu seba nazýva „stravovacím barbarom“. Jesť vyprážané ťažké jedlá neskoro večer, pred tým, než ide spať, je to najhoršie, čo človek môže urobiť. Prizvukuje to aj fitness tréner a poradca v oblasti výživy Mgr. Peter Dragúň:

„Celodenné hladovanie spôsobuje to, že telo si vytvorí akýsi pocit nedostatku a pri náhlom prísune veľkého množstva jedla, sa organizmus snaží hneď si túto energiu uložiť na „horšie časy“, a to vo forme tukových zásob, z ktorých by neskôr čerpalo energiu.“ Aktuálne si ale Renča dala poradiť a pod dohľadom tímu odborníkov poctivo mení svoj životný štýl, dá sa povedať, nakomplet!

Stravuje sa päťkrát denne – aj raňajkuje, aj desiatuje, aj obeduje, aj olovrantuje a aj večeria. K tomu pridáva aj kardio tréningy a silové tréningy, vďaka ktorým by sa postupom času mala dostať na normálnu hmotnosť, ktorá nebude ohrozovať jej kĺby a srdce. Reni, držíme ti palce. Dáš to! 

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: Ivana Šišková

Zdielať na

Najčítanejšie