Polojasno
14°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Takto vyzerá Názlerová (44) bez make-upu
Zdielať na
Showbiznis

Takto vyzerá Názlerová (44) bez make-upu

Renáta Názlerová ukázala svoju „nahú“ pravú tvár! Supermama a super-televízna advokátka dovolila TOPSTARU nakrútiť záber, na ktorom je nenalíčená.

"Je mi jasné, že ja som presne ten typ, pre ktorý bol vyvinutý kozmetický dekoratívny priemysel, takže určite, keď si ja dám nejaké šminky, tak mi to môže len a len prospieť," hovorí moderátorka Supermamy.

Renátin základ krásy je ukrytý v prvom rade v dobrom spánku a v druhom rade z gélu, ktorý používa ako základ pod make-up, ktoré si vždy dopraje bohato. "Ja sa nekašlem, pekne prstami, a nešetríme! Len si tak prebehnem líca, aby som si urobila základnú symetriu tváre," pokračuje.

Podotýkam, že očné viečka osviežila lícenkou. Aby Renáta bola Renátou, nikdy na jej oku nemôže chýbať čierna linka! A aj tú si potom ešte prejde lícenkou, aby zjemnila ostré ťahy.

"Som fakt úchyl na mihalnice. A to vždy robím tak, že si najskôr prifarbím spodnú časť mihalnice, aby sa mi hneď na začiatku nepolepili," vysvetľuje. A na záver, púder! Ktorý pleť dotiahne a zjednotí tie prechody. "A to už som ja," hovorí.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00

Zdroj: topstar.sk/Ivana Šišková

Zdielať na

Najčítanejšie