Oblačno
14°
Bratislava
Monika
7.5.2024
Renáta Názlerová (45) sexuje, aby nezostarla
Zdielať na
Showbiznis

Renáta Názlerová (45) sexuje, aby nezostarla

Renáta Názlerová má názory, ktoré by si od nej mala požičiavať každá žena, ktorá si nevie dať rady. Možno aj vám teraz poradí, ako sa nebáť vrások, či šedivých vlasov.

Pre mnohé ženy je starnutie stresujúce najmä preto, že ho je vidieť. Pravdou však je, že mnohým dnešným ženám iba ťažko viete odhadnúť vek. Renáta z vrások strach rozhodne nemá. "Jediné, čo ma trápi, sú kilá navyše. Nie vrásky, človek totiž musí prijať fakty," hovorí Názlerová. VIAC TU.

Dosiaľ dokonca nerozmýšľala ani nad plastikami, ak by sa jej nebodaj stalo to, že by ju  pribúdajúce roky vystrašili. "Ak ženy nevedia prijať vek a starnutie, potom sa stávajú karikatúrou, a to sa mne nestane," dodáva.

Usmiata a pozitívna Renča, ako ju jej priatelia familiárne volajú vie, ako zvládať aj takú katastrofu, akou je starnutie. "Je to o prístupe k životu, k sebe samému. A to, ako sa my vnímame, tak nás bude vnímať aj okolie.  Ak si šťastná, tak tak ťa bude vnímať aj okolie," myslí si Renáta.

Moderátorka má aj niekoľko praktický rád pre tých, ktorí sa akosi nevedia prijať s tými šedinami, alebo zvráskavenými rukami. Tak skúste Renátin recept, ako na to. "Veselá myseľ, veľa dobrého jedla, veľa pekných zážitkov napríklad s rodinou a veľa dobrého sexu," prezrádza.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 22:50!

Zdroj: topstar.sk/Soňa Chotárová

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie