Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
David Beckham (39): Z trávniku som skočil do sveta módy
Zdielať na

David Beckham (39): Z trávniku som skočil do sveta módy

Futbal a móda majú k sebe blízko, hoci sa to na prvý pohľad nezdá. Dokazuje to známy futbalista David Beckham, z ktorého sa stal módny návrhár!

Vymenil trávnik za módne mólo. Ale len na chvíľu! Pre Davida Beckhama to nie je drastická zmena, veď už predvádzal pre viacero svetových značiek. A doma má jednu z najväčších módnych fanúšičiek.

"Futbal stále milujem, ale došiel som na koniec svojej atletickej kariéry. Preto sa vrhám na čosi nové. Pohľad na trávnik má stále fascinuje, no najmä, keď vidím mladé talenty či svoje deti," prezradil David.

David chce do sveta módy priniesť to, čo sám najviac miluje. "Ľudia sa pozrú na kolekciu a vedia, že toto sú veci, ktoré nosím. Zaujíma ich to a páči sa im to, lebo v tom denne chodím. Nosím najmä nohavice, tričko a bundu - to sú moji favoriti," priznáva futbalista.

Zmenu kariéry privítala i futbalistova polovička. Dokonca zažartovala, že konečne ju niekto v módnych úskaliach pochopí.

David a Victoria Beckhamovci

Isifa

Móda podľa Victorie nie je totiž jednoduchá ani na nosenie, ani na tvorenie.

"Obaja s Victoriou sme veľmi súťaživí, ale úprimne, vôbec sa na ňu nechytám. Pre mňa je to jedna kolekcia, pre ňu celý svet. Ja mám iné záujmy, no ona je v tom ponorená," ozrejmil.

Móda v rodine

Móda je u nich rodinným koníčkom. Dokonca sa od rodičov začali učiť i ich potomkovia. Rodičia rýchlo zistili, že majú základný problém - počet a veľkosť šatníkov.

"Chlapci milujú motorky ako ja. Radi sa na mňa pozerajú, keď jazdím. Keď zaparkujem, vylezú na ňu ako na strom rýchlosťou opice. Neprekvapuje ma preto, že sa im aj moja kolekcia páči. Tomu najstaršiemu dokonca niektoré z vecí už aj padnú. Už sa to začína. Často v šatníku neviem nájsť svoje veci - môžete hádať, kde asi sú," vtipkuje David.

Kolekcia Davida Beckhama vznikla v spolupráci s módnym domom. Futbalista pre nich navrhol líniu pre milovníkov motoriek. Zameral sa najmä na nohavice, tričká a bundy.

S Victoriou si užívali dvojitý úspech - jeho novú kolekciu a jej kolekciu, ktorá mala pred pár dňami tiež premiéru.

Pozrite si reportáž o novej kolekcii futbalistu: