Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Kráska Kate Upton (21): Pózuje v bikinách a v stave beztiaže!
Zdielať na
Móda

Kráska Kate Upton (21): Pózuje v bikinách a v stave beztiaže!

Ponuka fotiť ako modelka pre renomovaný časopis za veľkou mlákou sa neodmieta. Takáto možnosť sa naskytne len najkrajším ženám sveta. A ešte väčšia je, ak si modelku vyberú na obálku historického čísla! A to sa podarilo aj krásnej Kate Upton.

Tak o tom sa v prípade prestížneho časopisu Sports llustrated nedá pochybovať. Objaviť sa v ňom je snom mnohých modeliek. Na jeho stránky sa však dostávajú krásavice, ktoré si už v biznise vybudovali dobré meno. Presne ako Lily, Nina a Chrissy. Trojlístok, ktorým Sports illustrated oslávil pol storočnicu. "Je to životná šanca. Mne ju ponúkli prvýkrát a hneď som sa dostala na titulku. Teším sa, že môžem kráčať v stopách úžasných žien," neskrývala nadšenie modelka Lily Aldridge.

"Je to veľký úspech. Byť v takom legendárnom časopise a ešte k jeho 50. výročiu. Som na seba hrdá. Je to veľká pocta, ktorou som sa zaradila medzi ne," priznáva modelka Nina Agdal.

Modelky si najviac zuby brúsia na pravidelný špeciál plaviek. Vrchným dielom si často hlavu nelámu. Tak tomu bolo aj teraz, keď len piatykrát v histórií dal časopis zelenú hromadnej titulke. Majiteľky dokonalých tiel si pochvaľujú aj ďalší rozmer. zdravý look. Nuž, urobte si vlastný názor.

"Všetci hovoria, že modeling preferuje vychudnuté vzory. Tu to neplatí. Nájdete v ňom rôzne veľkosti a hlavne zdravo vyzerajúce ženy," hovorí modelka Lily Aldridge.

Nedostatky v postave rozhodne nemožno vyčítať Kate Upton. Aj ona ako jedna z najkrajších žien sveta opakovane dostáva ponuky na prestížne fotenie v bikinách. Najnovšie v stave bez tiaže. "Hádzalo ma to hore dolu. Bola jedna z najlepších vecí, aké som v živote okúsila," opísala úžasný zážitok modelka Kate Upton.

Z beztiažového stavu sa teší najmä mužská časť publika, ktorá tak môže obdivovať dokonalý hrudník Kate bez kompromitujúcej gravitácie.

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:25!

Zdroj: topstar.sk/Marcela Gatsiová

Zdielať na