Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Danka Strculová (24). Z moderátorky sa stala modelka
Zdielať na
Móda

Danka Strculová (24). Z moderátorky sa stala modelka

Každá žena občas túži ocitnúť sa v úlohe modelky. Tri jojkárske moderátorky si to skúsili. Aj keď jedna z nich bola modelkou skôr ako moderátorkou. Modely, ktoré predvádzali, sú z dielne rómskeho návrhára Pavla Berkyho.

Moderátorky predviedli modely mladého rómskeho návrhára. Predvádzanie si užívali, ale svoju prácu by však za prechádzanie po móle nevymenili.

"Naša profesia nám dáva možnosť sem-tam si odskočiť aj do tejto polohy, ale nemusím držať také drastické diéty. Pred kamerou nemám stres, že spadnem. Teda pokiaľ nerobím v poli stand up," hovorí moderátorka Dana Strculová.

"Šaty boli veľmi odvážne, ale zato jednoduché. Cítila som sa príjemne, ale mala som trému, lebo je to iné," priznáva moderátorka Stanka Pavolová.

Mirka medzi televíznymi tvárami bola jediná profesionálna modelka. "Mňa to pred kamerou baví, ale predvádzanie na móle mi zatiaľ ide lepšie," priznáva Mirka Luberdová. Svoje kolegyne po prehliadke právom pochválila.

Spokojný s moderátorkami v úlohe modeliek bol aj návrhár. "Veľmi dobre sa s babami spolupracovalo," povedal módny návrhár Pavol Berky.

Zdroj: topstar.sk

Zdielať na