Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Kmotríková (41) v teplákoch? Toto ste ešte nevideli
Zdielať na
Móda

Kmotríková (41) v teplákoch? Toto ste ešte nevideli

Vždy je tip-top nahodená! Moderátorka Adriana Kmotríková sa vždy, keď ide pred kameru, vyfintí úplne dokonale, ale, keď je doma, módu úplne vypúšťa z hlavy. V čom sa cíti najlepšie?

"Jeeej, doma? To by ste ma radšej nechceli vidieť. Chodím v takých úplne handroidných veciach. Čím viac to visí, tým som radšej," priznáva sa Adriana k svojmu obľúbenému domácemu voľnejšiemu štýlu obliekania sa. Niežeby sa v teplákoch pred ľuďmi skrývala, ale zbytočne sa tak neukazuje. Do obchodu však v teplákoch občas vybehne.

"Mám jedny také šmrncovné tepláčiky a v tých idem aj medzi ľudí," dodáva s úsmevom pekná blondínka. K móde má celkom vrúcny vzťah, ale nezblázni sa z nej. Rada si pozrie časopisy a nechá sa inšpirovať, ale aj tak sa v konečnom dôsledku pri výbere svojho outfitu riadi niečim iným. Aké sú hlavné moderátorkine zásady pred tým, než na seba hodí niečo parádne?

Aký je Adrianin vzťah k móde? "Veľmi dobrý, milujem listovať v časopisoch módnych a pozorovať módne trendy, ale to neznamená, že sa zaoberám iba tým každý deň, to vôbec nie. Väčšinou chodím každý deň v tom istom," prezrádza Adriana.

Adriana tvrdí, že príprava na to, kým vyjde z domu, je veľmi krátka. Teda ak ide s kamarátkou na kávu alebo do práce. "To mi trvá asi 20 sekúnd. Ale keď idem na nejakú akciu, tak to aj hodinu," hovorí Adriana.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

zdroj: topstar.sk/Ivana Šišková

Zdielať na