Polojasno
14°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
Trendy na jeseň 2013 z Londýna. Toto ukázala F&F
Zdielať na
Móda

Trendy na jeseň 2013 z Londýna. Toto ukázala F&F

Zdroj: ISIFA

Na nádvorí legendárneho paláca Somerset House, ktorý je okrem iného aj domovom Londýnskeho Fashion Week-u predstavila značka F&F kolekciu jeseň/zima 2013. Po prvýkrát vo svojej histórii značka F&F predstavila dámske a pánske kolekcie na Londýnskom predvádzacom móle.

Celkom 600 hostí, medzi ktorými nechýbali viaceré britské osobnosti, rovnako ako medzinárodní módni redaktori, novinári i stylisti, malo možnosť zhliadnuť trendy tohtoročnej jesene a zimy v podaní tejto značky.

Účasť na samotnej akcii si nenechali ujsť ani osobnosti britského spoločenského života a niekoľko medzinárodne známych celebrít: herečka Laura Carmichael, modelky a charitatívne aktivistky Petra Němcová a Tereza Maxová, herečka a moderátorka Denise Van Outen, speváčky Sarah Hardingová (Girls Aloud), Heidi Range (Sugababes) a R&B speváčka Alexandra Burke.

Herečka Freema Agyeman, modelky Jade Parfitt, Jasmine Guinness, Jodie Kidd a MTV moderátorka Lilah Parsons taktiež sledovali predstavenie novej kolekcie spoločne s novinármi a ďalšími VIP hosťami z prvej rady. Prehliadku otvorili dve hviezdy svetového modelingu - John Kortajarena a Ruby Aldridge.

Medzinárodne úspešný model a víťaz viacerých ankiet o najkrajšieho muža planéty - John K., ktorý bol tvárou niekoľkých kampaní Toma Forda a zároveň súčasťou jeho režijného debutu "A SINGLE MAN" je jednou z hlavných hviezd tohto ročnej letnej, televíznej a printovej kampane F&F.

Ruby Aldridge, mladšia sestra svetoznámeho módneho fotografa Milesa Aldridgea, hviezda titulných strán amerického vydania časopisu Vogue a Harper's Bazaar má na svojom konte nespočetné množstvo módnych editoriálov, kampaní a prehliadok pre najznámejšie značky súčasnosti.

15-minútová show ponúkla trendové inšpirácie zo svetových mól, ktoré budú k dispozícii na jeseň 2013 v predajniach F&F. O atraktívne kombinácie sa postaral známy newyorský stylista Luis Rodriguez, ktorý, okrem tvorby editoriálov pre svetové módne magazíny a kampane popredných značiek, úspešne spolupracuje s F&F už niekoľko sezón.

F&F touto prehliadkou jednoznačne potvrdzuje svoju úspešnú pozíciu v módnych kruhoch a túto jeseň budú mnohé kúsky z jej kolekcií zaručene patriť medzi vychytávky sezóny! Kolekcie F&F sú v súčasnosti dostupné vo viac ako 2 000 predajniach v 12-tich krajinách po celom svete. Na Slovensku je ich 67.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

zdroj: topstar.sk, pr

Zdielať na