Zatiahnuté
12°
Bratislava
Danica, Dana
16.4.2024
Plesové trendy? Krásu hľadajte v jednoduchosti a odvážnych farbách
Zdielať na
Móda

Plesové trendy? Krásu hľadajte v jednoduchosti a odvážnych farbách

Plesová sezóna je v plnom prúde a okrem radosti prináša aj starosti. Mnohé dámy totiž riešia vážnu otázku - čo si na seba obliecť? Musí to byť moderné a lichotiť postave. Ak však ešte stále nemáte pripravené plesové šaty, nezúfajte. Zisťovali sme, ako byť neodolateľnou aj na poslednú chvíľu...

Čo myslíte, aké šaty sú hitom blížiacich sa plesov? Výrazné siluety, jednoduché materiály a strihy, ktoré skryjú akúkoľvek nedokonalosť, to istia! Trendom tohtoročnej sezóny sú teda jednoduché línie, zvýrazňujúce ženskosť.

"Sú splývavejšie a sú dobré, lebo skrývajú väčšie boky, zvýraznia pás. Keď žena nemá typicky ženskú siluetu, tak sa to dá týmto všetkým docieliť," prezrádzajú módni návrhári. Náročné strihy a tortové sukne zase vystriedali odvážne farby. Červená či tmavomodrá sú určite in!

Ak ste o čosi extravagantnejšia, pokojne zvoľte jednoduché šaty, ale s výrazným vzorom. Vyvarujte sa ale prílišnému odhaľovaniu. Najmä v prípade, ak sa nám po sviatkoch nepodarilo ešte schudnúť do našej konfekčnej veľkosti.

Obavy z toho, že by dlhé rukávy na vašej dlhej róbe nevyzerali príliš sexi, sú zbytočné. Silueta môže nabudiť tajomnosť, romantickosť a nežnosť. Módni návrhári aj takéto šaty odporúčajú. Silónové pančuchy s topánkami s otvorenou špičkou radšej nekombinujte! Napokon nezabudnite zvážiť aj výber kabelky...

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: Saša Orviská

Zdielať na