Zatiahnuté
10°
Bratislava
František
4.10.2024
Obrovská radosť v kráľovskom paláci! Pribudne ďalšie bábo!
Zdielať na

Obrovská radosť v kráľovskom paláci! Pribudne ďalšie bábo!

Z kráľovského paláca prišla ďalšia radostná správa! Po tom, čo princezná Catherine potešila priaznivcov správou, že už ukončila liečbu chemoterapiou, spôsobila vlnu nadšenia novina o tehotenstve princeznej Beatrice (36). Buckinghamský palác o tom informoval na jeho oficiálnych stránkach. S manželom Edoardom Mapelli Mozzim (40) majú už dcéru Siennu, ktorá sa narodila v roku 2021.

​Kráľovský manželský pár princezná Beatrice a Edoardo Mapelli Mozzi privíta začiatkom roka svoje druhé dieťa. Na oficiálnych stránkach Buckinghamského paláca v utorok okrem tejto správy uviedli, že "kráľ Karol III. bol informovaný a obe rodiny sú touto správou potešené." Beatrice je dcérou kráľovho brata, škandalózneho princa Andrewa, a je deviata v poradí na trón, na zázrak ale nečaká a venuje sa vlastnej profesii - je generálna riaditeľka architektonického/dizajnérskeho štúdia. V roku 2020 sa vydala počas covidu na malom ceremoniáli vo Windsore za talianskeho podnikateľa Edoarda Mapelli Mozziho. Svoje prvé spoločné dieťa, Siennu, privítali v roku 2021. Mozzi je tiež otcom Wolfieho, syna z jeho vzťahu s architektkou a dizajnérkou Darou Huang.

Pre Mozziho je iste veľkou cťou, že ho do svojho kruhu prijala taká významná kráľovská rodina. Na štvrté výročie sobáša z Beatrice, 17. júla, jej na Instagrame odkázal: "Všetko najlepšie k štvrtému výročiu svadby moja láska. Každý deň je s tebou taký výnimočný. Veľmi ťa milujem." Zrejme už v tom čase zdieľali spolu v súkromí ich sladké tajomstvo. K správe o ich očakávaní druhého potomka palác priložil aj ich dve nové rodinné fotografie. Na jednej vidno pár, ako sa srdečne objíma a na druhej kráča Mapelli Mozzi po vidieckej ceste, pričom drží za ruky trojročnú dcéru Siennu a osemročného syna Wolfieho.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa The Royal Family (@theroyalfamily)

Veľkú radosť má aj Beatricina matka Sarah Ferguson, keď okrem iného napísala na sociálnu sieť: "Slová nemôžu celkom vyjadriť moju radosť a vzrušenie. To, že sa opäť stanem babičkou, napĺňa moje srdce toľkým šťastím a vďačnosťou." Sarah pritom nedávno čelila rakovine kože po tom, čo sa jej podarilo vyliečiť z rakoviny prsníka, no zdá sa, že aj tentokrát chorobu úspešne porazila. Radosť z ďalšieho prírastku do sestrinej rodiny prejavila aj princezná Eugenie. V svojom príspevku na Instagrame zverejnila dve fotografie, jednu spoločnú so sestrou a jednu aj s ich manželmi a deťmi na pláži z Vianoc 2022, s odkazom: "Blahoželáme, Beabea. Teším sa na našu spoločnú cestu materstva. A prírastok ďalšieho malého do gangu."

Najčítanejšie