Zatiahnuté
17°
Bratislava
Václav
28.9.2024
Najlepšia fotka, akú kedy Kate spravila! Záber k narodeninám princa Williama všetkých dojal!
Zdielať na

Najlepšia fotka, akú kedy Kate spravila! Záber k narodeninám princa Williama všetkých dojal!

Archívna reportáž

Narodeniny princa Williama oslávila jeho rodina v piatok so svetom zverejnením skutočne vydarenej fotografie. Oslávenec spolu s jeho tromi deťmi, princom Georgeom, princeznou Charlotte a princom Louisom, skáče z piesočnej duny, pričom sa držia všetci za ruky. Zachytila ich v pohybe princezná Catherine a podľa názoru mnohých je to najlepšia fotka, ktorú kedy spravila.

​Kráľovský oslávenec, korunný princ William, oslávil 21. júna 42 rokov. Jeho manželka Catherine, princezná z Walesu, na jeho počesť zverejnila na ich oficiálnej stránke fotografiu, ktorú urobila, keď ich rodinka trávila minulý mesiac chvíle v ich vidieckom sídle v Norfolku. "Všetko najlepšie k narodeninám ocko, všetci ťa tak veľmi milujeme," odkázali verejne budúcemu kráľovi a vysmiate tváre všetkých troch princiatok s ich ockom hovorili za všetko.

Už pred pár rokmi rokmi zaviedli Walesovci tradíciu zverejňovania fotografií z ich súkromia pri významných rodinných príležitostiach, ako sú narodeniny, Deň otcov, Deň matiek či výročie svadby. Williamov otec, kráľ Karol III., zverejnil pri príležitosti synových 42. narodenín fotografiu, na ktorej ho drží v rukách, keď bol ešte bábätko. Rodinu bolo vidieť naposledy spolu na verejnosti v sobotu 15. júna na Trooping the Colour, oficiálnej oslave narodenín kráľa. Bolo to zároveň aj prvé vystúpenie Kate od diagnostikovania rakoviny.

Účasť na Trooping the Colour oznámila princezná z Walesu iba deň vopred. Zároveň informovala aj o jej zdravotnom stave. "Teším sa, že sa tento víkend so svojou rodinou zúčastním King's Birthday Parade a dúfam, že sa počas leta zúčastním niekoľkých verejných stretnutí, no zároveň viem, že ešte nie som z lesa vonku," napísala. K správe pridala fotografiu, na ktorej stojí pri strome obklopená bujnou zeleňou prírody. Zverila sa, že "dosahuje dobré pokroky", ale "liečba pokračuje a bude trvať ešte niekoľko mesiacov". Všetci jej veľmi držia palce, dokonalá kráľovská rodinka by som rozhodne zaslúžila happyend.

Rozkošná je aj fotka s Taylor Swift, ktorej koncert si rodinka užila:

Najčítanejšie