Jasno
18°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
William a Kate už musia ísť s pravdou von! Reči o kríze nemajú konca, TAKTO na ne reagujú!
Zdielať na

William a Kate už musia ísť s pravdou von! Reči o kríze nemajú konca, TAKTO na ne reagujú!

Archívna reportáž

Tento rok sa nezačal pre britskú kráľovskú rodinu najlepšie. V polovici januára kráľovský palác zverejnil takmer naraz dve správy týkajúce sa operácií kráľa Karola II. (75) a princeznej Catherine (41). Najmä princezná čelí mimoriadnemu tlaku zo strany verejnosti, nakoľko sa, narozdiel od kráľa, rozhodla o svojej diagnóze mlčať. Napriek jej želaniu mať počas zotavovania pokoj v súkromí, ľudia sú veľmi zvedaví, čo sa s ňou deje. Jej mlčanie ich znepokojuje a hľadajú dôvody, neraz až absurdné.

​Zrejme kráľovský palác nepočítal s až tak veľkým záujmom verejnosti o princeznú Catherine počas jej zotavovania, hoci avizovala, že sa stiahne do súkromia najmenej do Veľkej noci. Mlčanie okolo nej spôsobilo znepokojenie u jej fanúšikov a začali vznikať rôzne fámy. Nepomohlo ani to, že palác zverejnil jej fotografiu s deťmi a pozdravom ku Dňu matiek, ba naopak, okolo zjavne upravenej fotky sa rozvíril škandál. Celkom nevídane pre kráľovskú rodinu sa za to Kate ospravedlnila. Vzápätí sa začalo špekulovať, že prežíva krízu v manželstve s princom Williamom.

Viedlo k tomu aj to, že na fotke ku Dňu matiek nemala princezná snubný prsteň, čo však u nej nie je ojedinelé, najmä v súkromí. Už vlani sa spustili reči o záletoch princa s lady Sarah Rose Hanbury, keď jej údajne daroval na Valentína šperk a teraz padlo zjavne niektorým klebetníkom vhod, že okolo budúceho kráľovského páru je rúško tajomstva. Ako informoval Sunday Times, William a Kate sú "otrasení a zničení" nezmyselnými špekuláciami o ich manželstve. "Vo vzťahu s verejnosťou chcú byť pokiaľ možno čo najotvorenejší. S ohľadom na to sa dá predpokladať, že pri najbližšej príležitosti prehovoria o tom, čo ľudia chcú počuť," uviedol zdroj z paláca no dodal, že tak spravia, keď bude Kate pripravená.

Walesovci zverejnili ďalší príspevok, no sami vo videu chýbajú:

"Deje sa presne to, čo povedali, že sa stane - strávi dva týždne v nemocnici a vráti sa po Veľkej noci. Čo na tom, že ju neprinútili, aby mávala zo zadného sedadla auta? Ona nie je výstavný koník," povedal človek z blízkosti paláca a nahnevane skonštatoval, že tlak verejnosti je nechutný najmä v súvislosti s tým, že Kate potrebuje pokoj na doliečovanie.

Predpokladá sa, že Catherine s Williamom sa spolu objavia na rodinných snímkach pri príležitosti narodenín ich syna Louisa 23. apríla. Dvojica aktuálne zverejnila na oficiálnom profile spoločný pozdrav k írskemu národnému sviatku, no vo videu sa neukázali. Azda sa verejnosť čoskoro skutočne dočká vyjadrenia k tomu, čo ľudí zaujíma najviac - či je medzi nimi a aj so zdravím Kate všetko v poriadku.

Najčítanejšie