Skoro jasno
19°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Po rakovine kráľa a operácii Kate prišla z kráľovskej rodiny najhoršia správa! Náhla smrť jej člena!
Zdielať na

Po rakovine kráľa a operácii Kate prišla z kráľovskej rodiny najhoršia správa! Náhla smrť jej člena!

Zdroj: pexels.com

Nevyspytateľnosť ľudského osudu dokazuje aj náhly skon príslušníka britskej kráľovskej rodiny, Thomasa Kingstona (†45). Bol manželom lady Gabrielly Windsor (42), ktorej otec, princ Michael z Kentu (81), je vnuk Juraja V. a bratranec kráľovnej Alžbety II. (†96). Ich manželstvo bolo bezdetné a malo iba krátke trvanie, vzali sa v roku 2019 a na sobášnom obrade v kaplnke sv. Juraja vo Windsore nechýbala ani kráľovná. Skon bol náhly, keď v nedeľu po18. hodine dorazila na panstvo v grófstve Gloucestershire záchranka, nebolo Thomasovi už pomoci.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa @royalfamily_archive

Iba pár dní pred smrťou sa objavil Thomas Kingston v napohľad skvelej forme spolu s manželkou Gabriellou Windsor v britskej Národnej galérii. Nikto vtedy ani len netušil, že mu ostáva už len pár dní. "Vyzerali šťastní a pozitívni ako vždy," povedal zdroj pre Daily Mail, ktorý tam s párom podebatoval. Polícia v grófstve Gloucestershire uviedla, že ju zavolala záchranná služba na adresu v Cotswolds v nedeľu o 18:25. "Smrť sa nepovažuje za podozrivú a pre koronera bude pripravený spis," konštatovali s tým, že sa očakáva ďalšie vyšetrovanie.

Kingston bol riaditeľ súkromnej investičnej spoločnosti Devonport Capital. Predtým pôsobil v Bagdade na oddelení diplomatických misií ministerstva zahraničných vecí, kde sa podieľal na zabezpečovaní prepustenia rukojemníkov. Zdrvená vdova lady Gabriella vzdala v utorok večer zosnulému manželovi hold a opísala ho ako "výnimočného muža, ktorý rozžiaril životy všetkých, ktorí ho poznali". Ešte v roku 2011 tvoril Kingston pár so sestrou princeznej Catherine, Pipou Middleton. Aj keď sa rozišli, zostali priateľmi a bola pozvaná na jeho svadbu.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ????? ?????? (@windsxrs)

Kráľ Karol III., ktorý je bratrancom z druhého kolena lady Gabrielly, jej poslal svoje "najúprimnejšie myšlienky a modlitby", keď dostal správu o náhlej smrti Kingstona. Hovorca Buckinghamského paláca povedal: "Kráľ a kráľovná boli informovaní o Thomasovej smrti a pripojili sa k princovi a princeznej Michaelovi z Kentu a všetkým, ktorí ho poznali, v smútku za veľmi milovaným členom rodiny. Ich veličenstvá posielajú svoje najúprimnejšie myšlienky a modlitby najmä Gabrielle a celej rodine Kingstonovcov." Lady Gabriella zverejnila fotografiu svojho manžela v ležérnej ružovej košeli ako sa usmieva ožiarený slnkom, tak si ho chce pamätať.

Najčítanejšie