Skoro jasno
20°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Posledná šanca pre Meghan?! Ak TOTO nevyjde, jej vyhliadky nebudú ružové!
Zdielať na

Posledná šanca pre Meghan?! Ak TOTO nevyjde, jej vyhliadky nebudú ružové!

Archívna reportáž

Meghan sa snaží presadiť, kde sa len dá

Nebola by to ambiciózna Meghan Markle (42), keby sa len tak zmierila s porážkou, za ktorú iste počíta predčasné ukončenie zmluvy so Spotify. Hovorí sa o novej lukratívnej zmluve so známou svetovou značkou, ale tiež plánoch preraziť v Hollywoode produkciou filmu. Ak sa dohodne so spoločnosťou Audible, má získať viac miliónov ako to bolo so Spotify.

​Zdá sa, že prefíkaná Meghan Markle rýchlo pochopila, že ako dvojica s manželom Harrym už zrejme nie so značkou Archewell dostatočnou zárukou atraktivity a kvality pre iné spoločnosti. Po tom, čo s nimi ukončila zmluvu Spotify, bleskovo začali hľadať náhradu pod Meghaninou taktovkou. Zatiaľ čo Harry nakrúca pre Netflix dokument v Afrike, ona pre seba rozohrala viaceré partie. Ako uviedol zdroj pre denník Mirror, po zahanbujúcom zrušení zmluvy so Spotify by mala dostať novú a lukratívnejšiu šancu u konkurenčnej spoločnosti Audible.

"Hovorí sa, že z toho bude mať obrovský honorár – ešte väčší, než tie milióny od Spotify. A Meghan je nadšená, že bude v spoločnosti Michelle a Baracka Obamovcov, ktorí s Audible podpísali zmluvu na niekoľko rokov minulý rok," prezradil dobre informovaný zdroj niečo z pozadia tejto novinky. "Vyzerá to, že je teraz Meghan naplnená sebavedomím. Ale popravde, je v dosť zúfalej situácii. Strata dohody so Spotify ju ťažko zasiahla, a to ani nehovorím o jej egu," pridal zdroj ďalšie detaily.

Meghan sa angažuje nepriamo aj v politike:

​Útoky Sussexovcov na britskú kráľovskú rodinu verejnosť spočiatku zaujali, ale časom tým mnohých sklamali, ba až zhnusili. Ich popularita začala prudko upadať. Ak chcú opäť zaujať, musia zmeniť tému a viac sa snažiť. "Nenapadlo im, že budú musieť tvrdo pracovať, aby sa presadili v Hollywoode. Mysleli si, že budú za dôležitých, ale vo výsledku veľmi nie sú. V rebríčku popularity nie sú veľmi vysoko," vyjadril sa o nich aj bývalý Meghanin kamarát, televízny moderátor Nick Ede. Meghan má záujem aj o vstup do politickej sféry. Spojenie kráľovského rodu s americkou politikou je pre mnohých nepochybne atraktívne. Nateraz je ale na prvom mieste dotiahnutie dohody s Audible. Ak by to nevyšlo, mohla by to byť pre imidž Meghan a jej vysnívanú budúcnosť poriadna rana.

Pre ženu

Najčítanejšie