Polojasno, dažďové prehánky
15°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Meghan prišla za Harrym, no malo to byť inak! TOTO je jasný odkaz verejnosti!
Zdielať na

Meghan prišla za Harrym, no malo to byť inak! TOTO je jasný odkaz verejnosti!

Archívna reportáž

Meghan neprišla na korunováciu, mala svoje dôvody

Po tom, čo priletel princ Harry (38) do nemeckého Düsseldorfu na otvorenie Invictus Games bez svojej manželky Meghan Markle (42), rozbehli sa opäť rôzne dohady o ich vzťahu. Hoci to Harry vysvetľoval s tým, že príde až na záver hier, mnohí tomu celkom neverili. Už pár mesiacov sa hovorí o kríze v ich manželstve, čo by mohlo potvrdzovať aj to, že Meghan neprišla na korunováciu Karola III., ktorej sa Harry zúčastnil sám a nesprevádzala ho ani nedávno do Tokia a Singapuru na charitatívnu akciu. No ako sa ukázalo, Meghan napokon aktuálne priletela do Düsseldorfu už tri dni pred záverom Invictus Game a vytrela všetkým zrak.

​Vojvodovia zo Sussexu sa po veľkom rozruchu po odvysielaní ich dokumentu Harry & Meghan a vydaní princovej autobiografie Spare, načas stiahli do súkromia. Až také negatívne ohlasy verejnosti možno nečakali. Meghan malo veľmi uraziť, že si ich vybrali ako terč posmechu do epizódy seriálu South Park s názvom The Worldwide Privacy Tour. Na svoju dôstojnosť a imidž silnej ženy si veľmi potrpí. Je možné, že jej stresy a hnev ovplyvnili náladu aj jej manžela princa Harryho. Údajne sa začal častejšie zdržiavať v súkromnom apartmáne hotelového klubu a potom, čo Meghan videli viackrát bez obrúčky, sa už spomínal aj ich rozvod. U Sussexovcov však nikdy nevedno, či len niečo nehrajú, aby vzbudzovali pozornosť a tým aj svoju cenu. Napokon, mnohomiliónové zmluvy s Netflixom a Spotify uzavreli krátko po príchode do USA.

Manželstvo herečky s britským princom tak čoraz viac pripomína biznis. V tom, aby obaja zvýšili svoju prestíž, im iste pomáha aj účasť na charitatívnych akciách, na čele s Harryho srdcovkou Invictus Game. Tam Meghan vlani všetkých oslnila a nenechala si to ujsť ani tento rok, aj keď prišla o niečo neskôr. Konečne sa ukázala aj so zásnubným prstienkom od Harryho, ktorý posledné mesiace nenosila. Spoločne s Harrym odovzdali zlaté medaily tímu USA po ich víťazstve v basketbale vozíčkárov. Zatiaľ čo ich princ Harry povzbudzoval slovne, Meghan všetkých objímala.

Meghan a jej prvý prejav na hrách:

Sussexovci v Düsseldorfe vyslali silný odkaz o svojom vzťahu, keď boli neustále bok po boku a držali sa aj láskyplne za ruky. Pochybnosti o kríze v manželstve tak nateraz celkom jasne zažehnali, na prvý pohľad sa rozhodne nezdalo, žeby medzi nimi vládlo napätie, naopak.

Meghan sa ospravedlnila, že nebola na hrách od prvého dňa, spomenula ten najlepší dôvod. "Zdravím všetkých, je to pre mňa výnimočná udalosť byť tu s vami a ospravedlňujem sa, že som prišla trochu neskoro. Musela som stráviť trochu viac času doma, aby som sa postarala o naše malé deti," priam dojemne vyznelo pri jej zvítaní ospravedlnenie. Teraz sú mnohí v napätí, či sa zúčastní aj avizovaného stretnutia Harryho s otcom 17. septembra, čo by mohol byť aj dôvod, prečo s príchodom na Invictus Game meškala. No stále je otázne, či sa ho vôbec zúčastní Harry...

Pre ženu

Najčítanejšie