Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Monacká kňažná šokovala radikálnou zmenou! Signál zmeny aj v jej živote?
Zdielať na

Monacká kňažná šokovala radikálnou zmenou! Signál zmeny aj v jej živote?

Archívna reportáž

Po tom, čo predvlani strávila princezná Charlene z Monaka (45) väčšinu roka v Južnej Afrike kvôli záhadnej infekcii, sa vlani po liečení vrátila do monackého paláca, aby reprezentovala po boku svojho manžela, kniežaťa Alberta II. (65). Na jej tvári sa však málokedy objaví čo len náznak úsmevu. To, čo sa na nej ale mení, sú jej vlasy - najnovšie počas účasti na závode F1 dokonca prekvapila aj radikálnou zmenou ich farby.

​Aj keď si monacká kňažná Charlene plní svoje oficiálne povinnosti po boku svojho manžela, monackého panovníka Alberta II., nepôsobia spolu ako šťastný pár. V porovnaní s britskou princeznou Catherine, ktorá má vždy rozžiarený úsmev, sa mnohí pýtajú, čo sa s Charlene deje. Na jej narodeniny 28. januára sa na oficiálnej stránke paláca Grimaldi neobjavila žiadna gratulácia a v marci sa na balkóne paláca počas narodenín panovníka Alberta objavil bez nej, iba s ich dvomi deťmi. Na korunováciu britského kráľa Karola III. v máji už ale prišli spolu a Charlene zaujala krásnou modrou róbou. Teraz ale prekvapila radikálnou zmenou účesu - no nie zostrihu, ale farby.

Princezná si trúfla na úplne tmavý odtieň vlasov. Prvýkrát sa s zmenená ukázala na večeri Maria Callas Awards pred dvoma týždňami, ale v nedeľu na Veľkej cene Monaka F1 to bolo prvýkrát, čo sa s tak predviedla na verejnosti. Spolu s manželom odovzdávala ceny pre víťazov. Neskôr v ten večer po tejto veľkej udalosti, ktorá má za sebou 80. ročník, sa panovnícky pár zúčastnil na slávnostnej večeri a obaja sa zladili do elegantných čiernobielych outfitov. Nedalo sa prehliadnuť, že Charlene zvolila pre ňu až nezvykle voľné šaty, vidieť tiež, že po období nezdravej vychudnutosti sa jej postava zmenila.

Pozrite si, ako sa princezná Charlene menila v priebehu rokov: 

Počas pretekov a ani neskôr večer však nebolo na jej tvári vidieť úsmev, ktorý dokázala aspoň náznakom vyčariť na recepcii v predvečer korunovácie kráľa Karola III. Ktovie, čo chce Charlene signalizovať neustálym, až bolestným smútkom v tvári a najnovšie aj zmenou farby vlasov. V minulosti novým zostrihom či odtieňom blond vlasov, keď si raz dokonca dala vyholiť jednu stranu, vyjadrila svoj vzdor voči tomu, čo bola nútená znášať ako manželka neverného monackého panovníka, ktorý navyše splodil aj ľavobočka. Oficiálne sa priznal k dvom nemanželským deťom, čo Charlene, pochopiteľne, veľmi zle znášala. Zatiaľ ale zotrváva v manželstve, zrejme pragmaticky, ak nechce prísť o ich dvojčatá. No evidentne sa rozhodla, že dá celému svetu najavo, že o šťastí sa hovoriť rozhodne nedá.

Charlene zvolila po dlhých rokoch tmavší odtieň vlasov, napriek smútku v jej tvári však vyzerala očarujúco: 

Súvisiace články

Najčítanejšie