Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Hviezdni dedkovia sa dohodli? 83-ročný herec čaká dieťa s 29-ročnou priateľkou!
Zdielať na

Hviezdni dedkovia sa dohodli? 83-ročný herec čaká dieťa s 29-ročnou priateľkou!

Archívna reportáž

Al a Robert spolu môžu kočíkovať

Sotva pred mesiacom obletela svet poriadne prekvapivá správa. Onedlho 80-ročný Robert De Niro sa stal v apríli po siedmykrát otcom. Vyšvihol sa tam medzi hollywoodskych seniorov, ktorí sa stali otcami vo veku bežnom pre pradedov. No teraz ho tromfol jeho kolega, s ktorým stvárnili mnohé úlohy bok po boku.

​Kým vo vzťahu De Nira a jeho 45-ročnej priateľky, inštruktorky bojových umení Tiffany Chen, išlo o harmonický vzťah, u jeho o málo staršieho kolegu to bolo vraj inak. Len prednedávnom sa klebetilo, že 83-ročný Al Pacino zažíva krízu vo vzťahu s jeho 29-ročnou priateľkou. Ako sa ukázalo, kríza-nekríza, tento vzťah to zrejme ustojí. Onedlho totiž príde na svet ich spoločné dieťatko.

Portál TMZ potvrdil, že jeho 29-ročná priateľka Noor Alfallah čaká ich prvé spoločné dieťa. Viaceré zdroje informovali, že je už v ôsmom mesiaci. Pre kultového herca to bude štvrté dieťa -  má dvojičky Oliviu a Antona Jamesa (22) s herečkou Beverly D'Angelo (71), a dcéru Julie-Marie (33) s Jan Tarrant. Al a Noor sú spolu oficiálne od apríla 2022.

Pripomeňte si herca v slávnych scénach:

Al nie je prvý starší muž, s ktorým 29-ročná Nour chodila. "Väčšinou chodí s veľmi bohatými staršími mužmi, chvíľu bola s Mickom Jaggerom a potom chodila s Nicholasom Berggruenom," povedal nemenovaný zdroj znalý pomerov. Zároveň dodal, že obrovský, desaťročia trvajúci vekový rozdiel pre nich nie je problém: "Vekový rozdiel sa nezdá byť problémom, aj keď je starší ako jej otec. Pohybuje sa v spoločnosti boháčov a pochádza z rodiny, ktorá má peniaze." Noor bola spájaná aj s 92-ročným Clintom Eastwoodom, ale poprela, že by spolu chodili.

Al s Nour:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa TMZ (@tmz_tv)

Najčítanejšie