Oblačno
14°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Beckhamovci zúria, priateľstvo so Sussexovcami sa skončilo! TOTO tvrdia!
Zdielať na

Beckhamovci zúria, priateľstvo so Sussexovcami sa skončilo! TOTO tvrdia!

Archívna reportáž

Beckhamovci Sussexovcov na svadbu Brooklyna nepozvali

Futbalová legenda David Beckham s manželkou boli dlhé roky blízkymi priateľmi Sussexovcov, ktorým boli aj na svadbe. No zdá sa, že s tým je koniec. Ich dobrý vzťah vraj pred časom ukončila kvôli podozreniu z úniku informácií zo súkromia Meghan. Vinu hádzala najmä na Victoriu. Na svoju manželku nedá David dopustiť a veľmi ho rozčúlilo, keď sa o tom dozvedel. Beckhamovci vždy dbali na dobré vzťahy s britskou kráľovskou rodinou, ale Sussexovci, ktorí sa od nej odtrhli, nemajú problém osočiť ani svojich priateľov.

​Beckhamovcov spájalo s Meghan a Harrym dlhoročné priateľstvo, dokonca sa povráva, že mohli byť kdesi v pozadí ich zoznámenia. Davidova riaditeľka komunikácie Izzy May sa totiž priatelila s vedúcim konzultantom súkromného londýnskeho klubu Soho House, Markusom Andersonom, ktorý tam mal dohodnúť Meghan rande s Harrym. Po tom, ako sa dali dokopy, zabezpečila Izzy prostredníctvom Markusa stretnutie oboch párov a odvtedy si boli blízki až tak, že boli hosťami aj na svadbe Sussexovcov. Časy sa ale zmenili a Beckhamovci vlani Sussexovcov na revanš nepozvali na svadbu svojho najstaršieho syna Brooklyna s Nicolou Peltz na Floride.

Pre The Mail on Sunday povedal nemenovaný zdroj, že David a Victoria veľmi podporovali Meghan a Harryho od začiatku ich vzťahu. Avšak podozrenia Sussexovcov smerom k Victorii z úniku správ z ich súkromia spôsobili, že sa David veľmi rozzúril a urazil, a ako sa zdroj vyjadril"akékoľvek zmierenie je teraz nepravdepodobné".

Beckhamovci na svadbe Sussexovcov nechýbali, obaja sú veľkými priaznivcami britskej kráľovskej rodiny:

​Kráľovský autobiograf Tom Bower vo svojej novej knihe píše, že Sussexovia boli priam "závislí" na čítaní správ o nich v tlači. Trávili hodiny na svojich telefónoch prehľadávaním sociálnych sietí. Dvojica sa vraj obávala, že blízki priatelia o nich prezrádzajú príbehy, a chceli zistiť, kto za tým môže byť. Na základe istých indícií Meghan podozrievala najmä Victoriu Beckham a princ Harry preto zavolal priamo Davidovi Beckhamovi, aby si to u neho overil, čím ho veľmi pohoršil a narušilo to ich vzťah.

Beckhamovci majú dobrý vzťah aj s Williamom a Kate:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa David Beckham (@davidbeckham)

Malo ísť o rôzne tipy na krásu, ktoré Meghan zdieľala s Victoriou ešte pred jej presťahovaním sa do Londýna. Zdroj už v roku 2020 uviedol pre The Sun: "Neskôr sa ukázalo, že únik pravdepodobne pochádzal z kozmetického salónu". Zdá sa, že vzťahy s Beckhamovcami sú už nezvratne naštrbené. Aktuálne sa ukazuje, že sa Meghan čoraz viac zbližuje so susedkou z Montecita, Victoriou Jackson, manželkou kozmetického magnáta Billa Guthyho, ktorý spolu s ňou uviedol na trh množstvo lukratívnych značiek. Podľa informácií od zasvätenca sa už Meghan "posunula ďalej" vo svojom sociálnom okruhu. "Victoria Jackson je dynamická sila. Vybudovala firmu, ale prekonala aj nepriazeň osudu v súkromnom živote. S Meghan sa spája na mnohých úrovniach. Sú si mimoriadne blízke," mieni informátor a zdalo by sa, že by z tohto vzťahu mohli plynúť pre vojvodkyňu aj isté výhody, čo jej iste imponuje.

Najčítanejšie