Jasno
18°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Bolo to len divadlo?! Meghan sa v TOMTO neštítila podvádzať!
Zdielať na

Bolo to len divadlo?! Meghan sa v TOMTO neštítila podvádzať!

Archívna reportáž

Meghan a Harry nie sú v Británii vítaní, no pošramotili si to aj v USA

Na hlavu manželky princa Harryho (38) sa toho poslednú dobu sype veľa. Azda to Meghan Markle (41) ako vždy ustojí, ale pochybnosti o nej a jej úprimnosti v hlavách ľudí už zrejme zostanú. Dokonca sa už hovorí aj o jej problémoch s manželom, ale isté je, že definitívny koniec sa týka spolupráce so Spotify, keď prišli o mnohomiliónovú zmluvu. Aktuálne rezonuje ďalší škandál – Meghan vraj nemala problém podvádzať v rámci jej podcastu Archetypes.

​Zaujímavú informáciu uviedol server Podnews. S odvolaním na viacero zdrojov tvrdí, že Meghan Markle poverila svojich spolupracovníkov, aby namiesto nej viedli niektoré rozhovory s jej hosťami v rámci podcastu Archetypes. Jej vstupy sa tam vložili až dodatočne, no vo vysielaní sa tvárila, akoby viedla rozhovory sama.  K tomuto odhaleniu prišlo iba pár dní po prekvapujúcom rozhodnutí Spotify o vypovedaní zmluvy na výrobu tohto programu v hodnote 15 miliónov libier. 

Chystá sa ale údajne aj druhá rada Meghaniných rozhovorov s názvom Archetypes, no nebude už v spolupráci so Spotify. Tú prvú ešte odvysielali, mala dvanásť častí a vystúpili tam viaceré významné hostky, ako napríklad jej priateľka Serena Williams či speváčka Mariah Carey. Hostila aj newyorskú novinárku Allison Yarrow, no práve ona prezradila, že v skutočnosti nehovorila s Meghan.

Meghan a aj spoločnosť Spotify mali väčšie očakávania od spoločného projektu, podcast sa však skončil fiaskom:

Vo svojom vlaňajšom príspevku krátko po rozhovore prezradila, že rozhovor robila s producentkou Farrah Safarfi, no divákom bola naservírovaná ako moderátorka Meghan. Azda aj to prispelo k ukončeniu spolupráce so spoločnosťou Spotify. Spolu s produkčnou spoločnosťou Archewell, patriacej Sussexovcom, vydali minulý týždeň spoločné prehlásenie, v ktorom uviedli, že sa "vzájomne dohodli na ukončení a sú hrdí na dielo, ktoré spoločne vytvorili". Uniknuté vyjadrenia zo zákulisia ale hovoria o inom...

Novinárka Allison Yarow bola koncom roka 2022 hosťom v podcaste Archetypes, avšak Meghan sa vraj nahrávania osobne nezúčastnila:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Allison Yarrow (@aliyarrow)

Súvisiace články

Najčítanejšie