Zatiahnuté
15°
Bratislava
Monika
7.5.2024
Je to ťažšie, ako si myslela! Vondráčková priznáva, že už radšej nič neplánuje!
Zdielať na

Je to ťažšie, ako si myslela! Vondráčková priznáva, že už radšej nič neplánuje!

Archívna reportáž

Po rokoch strávených v Kanade, kde sa Lucie Vondráčková (43) venovala hlavne výchove svojich dvoch synov, akoby teraz chcela všetko, čo jej vtedy chýbalo, dohnať. Celkom iste je to bola na prvom mieste jej roky zanedbávaná kariéra. Synov má v striedavej starostlivosti s exmanželom Tomášom Plekancom, a tak má dva týždne v mesiaci možnosť sa venovať nahrávaniu piesní, ako aj vystupovaniu v divadle a iným projektom. Plný kalendár má aj počas leta.

​Na leto, keď čakajú Lucku Vondráčkovú pracovné povinnosti, sa veľmi teší. "Mne to vyhovuje, ja som mala desať rokov rodičovskú dovolenku, takže teraz som šťastná, že som zas späť na javisku," zverila sa mama dvoch synov, ktorých má s Tomášom Plekancom, v rozhovore pre eXtra.cz. Ako je to už posledné roky zvykom, divadelná aj hudobná scéna sa v lete presúva do exteriérov. 

"Teraz je to pre mňa vlastne druhá skúsenosť pod šírym nebom, ale myslím, že tých scén je čím ďalej viac a že herci už nikdy nebudú mať žiadne prázdniny," spomenula so smiechom zmeny v divadelných zvykoch.

V divadelnom predstavení Štěstí si Lucie zahrala s kolegom Hynkom Čermákom, pozrite si krátku ukážku: 

Ale Lucie si chce užiť aj prázdninové chvíle s jej synmi Matyášom a Adamom. "Určite niečo plánujeme, ale budeme to tak nejako kombinovať s tým všetkým pracovným a vždy nám to tak nejako pekne vyjde," prezradila Vondráčková. "Ja už veľmi neplánujem, totiž vždy keď som veľa plánovala, tak to potom bolo aj tak všetko inak, ale určite budeme mať krásne leto," tvrdí s nadšením pripravená na spontánne akcie aj s jej novou láskou, o 18 rokov mladším zápasníkom Zbyňkom. 

Lucie si užila roky na materskej, chlapci je však už podrástli a dnes sa teší z pracovného nasadenia: 

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie